Tuesday, 4 December 2007

Sepetang Di KLCC

Aiman Najmi & Aisyah Irdina.
My lovely 3A..... Eldest senyum cam 'clown', youngest tertunduk malu and last gaya ala- Ultraman!
Adam first time naik buai ni.... muka gabra plus terkezut!
"Babai... semua!! Adam nak balik dah....." (baru belajar bye-bye).
Me & Adam. Photo taken by my hubby.

Last weekend gi KlCC setelah 'berkurun' lama tak beriadah. Kalau tak silap gue... last time masa pregnantkan Adam 7 bulan kot! Bayangkan..... Sian kat budak 2A nih! Bila weekend aje asyik jerit nak gi KLCC aje! Normally gue buat bodo aje. Oleh krn cuaca baik, mood pun baik... hubby kata Ok, Ok-lah!

Sampai sana, terus tak ingat Ibu & Ayah dah! Terpaksa husband I kejar depa.... takut ilang kang! Biasa aje kes-kes cam ni kat tempat awam. So far, belum terjadi lagi kes ilang 3a nie... mintak simpang! Cuma, ada sekali kat Carrefour.... HAMPIR!! Aiman yang nakal tertinggal kat blkg... lastX2 nampak die nangis dah! Heh...heh... tau takut! Nauzubillah...

One hour aje dah balik coz Aiman dah ngantuk coz die 'standby' dr tgh hari nak gi KLCC. Dlm keter terus zzzzzz....