Friday, 27 March 2009

Yang ku tunggu... akhir-nya tiba!

Dlm 2 minggu jugak-lah aku tunggu surat INI... bukan apa, risau gak kaloX2 add tulih x betul then sapai box jiran plak! he..he... apa kebende-nye nie...? Zoomiiiiingg


Jeng.. jeng.. jeng...


frens... inilah rupanya Akaun SSPN yang aku bukak hr tur! Canggih tak? sbb depa nie x pakai buku akaun mcm bankX lain. Dah mcm kad kredit plak! So, tiap kali nak deposit duit... kena-lah bwk kad 3A nie but kawan aku cakap... pakai jer Online Banking maybank2u. Oraittt gakss coz aku mmg nak `kosongkan' Yippie Acc 3A utk menabung kat SSPN plak! Baguih taw...

Antara kelebihan-nya:
1- boleh deduct Tax
2- ada coverage Insurans
3- kalo dah ada saving nie, otomatik boleh apply PTPTN satu hr nanti.

Or... korang GoogleSearch aje-lah yea...! (aku maleh nak type pnjgX2! dah kol 12 stgh mlm. Besok-Saturday ada Seminar lagi... last week pun sama! heiii... boring tol...)

Gud Nite Frens... Sweet dream!