Sunday, 8 March 2009

Sukan tahunan SKWJ

Pesta Sukan Tahunan SKWJ telah diadakan pada last saturday dgn sederhana tapi meriah! Aisyah merupakan ahli rumah kuning dari tahun lepas lagi. BerkobarX2 die suh ayah die hantor pi sek pagiX2 tur... "sblm kol 7 yea ayah...!" he..he.. lepas ayah-nya tinggal-kan die kat school (sbb ingat acara die lmbt lagi & adikX2 pun x bgn tido lagi...), lebih kurang kol 10 baru kami tiba!

"Aikkk... acara mcm dah tamat jer bang?"
"a'ahh lah...ntahX2 acara Aisyah dah lepas! nie mcm acara bdk besar dah!"
" ye tak yea..."
Cari punye cari... jumpe Aisyah tgh mainX2 ngan best-fren-nya!
"Ibuuu... naper dtg lambat... acara bwk telur dlm sudu dah abih! ni jer yg Aisyah dpt.."
Sambil tunjuk kat aku satu pencil case. Dlm hati aku... mmg kemut adiah thn nie!
" Sorry yea sayang... ibu lambat. Apa kata lepas nie... kita pi tgk Upin & Ipin?"
"YEAAAHHHH.....!"
tu ler citer asal camaner kami leh bwk 3A pi tgk GENG. Aisyah tu... sib baik bwk baju spare kalo tak... dgn baju sukan tu ler! eke..keh...



Suasana SKWJ ms sukan tahunan tempoh hari.


Kawan sekelas... Dhamirah Irdina, (x ingat nama daa...) & Aisyah.


Sempat lagi 2 best fren nie main sambil nyanyi lagu apa ntah...


Tak lupa... Geng Upin & Ipin yg tak sempat masuk acara lumba lari.