Thursday, 3 February 2011

Happy Chinese New Year!

Gong Xi Fa Cai...

Wishing you & family
A Healthy & Prosperous Lunar New Year
May the Rabbit also bring you...
Abundance of Joy & opportunities!

Regards,
NUR OSKIB

***sms aku to all my clients and colleague! and Happy Holiday to all muslim out there...

Monday, 31 January 2011

Serasi Bersama : Jawapan

Frens... jawapan utk serasi bersama adalah... No. 8 je utk GUE! hahaha.. Dan pemenang-nya...TIADA! tapi yang hampir tepat ialah.... http://sofea-alisa.blogspot.com/ Cik Riko a.k.a Nurul my truly BFF.

Sbnr-nya, gue mmg reka sumer tu utk Mr Hubby supaya korang kenali die sbg seorang suami yg penyayang, byk bersabar, suka buat keje rumah, MEMANG CEREWET pasal pakaian dan TIDAK ROMANTIK SBNR-NYA! hehehe

Gue malas??? Jawapan-nya TIDAK sama sekali... kerana gue tidak senaraikan list `duty' gue di rumah. kalau nak tahu... Siapa yg selalu...

1- basuh toilet?
2- masak?
3- basuh baju 3A?(letak dlm mesin daa...)
4- lipat kain?
5- tidur lambat? (sbb wat keje rumah-lah....)
6- suka tgk movie?
7- suka baca buku?
8- membebel? (kalo dh nama-nya pompuan cik oiii...)

CUKUP!!! dah ler... Yg penting kami serasi dlm kerja rumah, menjaga 3A, menjaga keamanan rumahtangga hingga kini dah mencecah 10 thn daa... Alhamdulillah.

So frens out there... korang mcm mana? Mesti-lah serasi.. kalo tak, mana mungkin bisa hidup berdua? iyaaa... gitu... (wokeh, nak continue sinetron SCM jap!) Daaaa.....