Wednesday, 2 January 2008

HAPPY NEW YEAR

Selamat Tahun Baru untuk semua!! all blog reader atau... sapa-sapa yang 'tersinggah' kat gue punye corner nih! Semoga tahun ini akan membawa beribu-rbu or juta-juta KEBERKATAN pada diri sendiri mahupun famili.

Azam gue... Hmmm... er! nak 'concentrate' kat anak-anak gue... 3A! First A, dah masuk darjah satu means a new world for her! So, I kena focus on her environment, her behavior, her new friends and etc. Aisyah ni agak pendiam orangnya (perangai byk ikut ayah die), mudah ikut kawan dan malas nak fikir banyak-banyak! Tapi, setiap kerja atau tugasan yang diberi.. dia akan buat dgn berhati-hati. Slow and Steady! My Second A is a bit rough, suka aktiviti yang adventure (byk mcm gue nye habit), kelakar dan penyayang. Tetapi...perangai die kena selalu monitor coz kadangX2 dangerous!! "Amang nak jadi macam spiderman... nak terjun tingkap! Tak per... nanti Amang lekat kat dinding!!" Eeee... seram aku dengar! Nauzubillah.. My last A is Adam. He's too small.... still a baby. Kena tengok sokmo jer-lah... takut masuk mulut mende-mende yg tak sepatutnya! and... nak jaga KESIHATAN depa sumer.