Friday, 29 April 2011

continue: lagi piccas OSK Annual Dinner

err.. sementara masih di bln yg sama, kome tgk je laa pics gedik dr me & the geng ms Dinner hr tur! aku maleh nk tulih citer yg dh basi nie... (salah saper? aku jugaks...) kome layan je larrrr


Dlm toilet depan cermin... br lepas touch-up:) Me, Tuti, Farah & Sasya


Diapit 2 dara yg sweet....



tambah Kak Leha, Kak Aida & Kak Zai



Geng semeja aku... (maaf, pics mknn takde sbb malu kt jiran semeja!)

Nie nk citer sket... 1 grup cume 5 org then organizer akn `matching-kan' dgn lagi 5 makhluk dr Dept mana ntah! then we found out that we were same table with Research Dept. ellemek... mcm tau jer ada SA kt dept tu! opsie...


muke poyosss


candid!


kwn2 dr meja laen dtg melawat :0



gedikkkksss



pemandangan yg X indah... rakan semeja dgn kami.... No Comment! :*


Tuesday, 26 April 2011

Ashraf Muslim bertunang?

Frens... bkn nk gossip taw! nie citer baik... Ashraf dah pun selamat bertunang dgn gadis pilihan-nya. ehh.. apa kena-mengena ngan gue nih? :) takde ler nk nyibuk cuma... nk sharing kisah keluarga gadis pilihan Ashraf nie.

Kisah bermula 2-3 thn lalu (if I've not mistaken year 2009). Daku diserang batuk2 yg agak kronik. Siang tak ketara... tapi bila ptg jer mesti nk batuk. Then malam dlm kol 3 pagi mesti start yg non-stop sapai 1 jam then br leh tido. Daku try minum air suam-lah, jumpe Dr biase... dh byk kali & mcm2 ubat batuk dh daku teguk tapi.... sumer TAK JADI. Hingga-lah Mr hubby cadang-kan kami pergi ke perubatan alternatif dan di sini-lah perkenalan kami dgn Hj Lokman cum Perubatan Al-Hidayah. Alhamdulillah... dgn Izin Allah.... hanya berbekal-kan ayat2 Al-Quran yg HARUS diamalkan... `penyakit misteri' daku berjaya sembuh. Tak perlu daku terangkan APA SAKIT-KU... yg pasti, kalau ada di antara kengkawan yg ingin mencuba perubatan alternatif... jgn salah pilih yea! bkn apa... mcm2 kes bomoh yg `tak bertauliah'.

Kini, Hj Lokman dah buka Klinik (saper nk gi... rujuk sini yea!). Ms dulu... kami pi berubat mlm sebab Hj Lokman kerja di waktu siang di sebuah syarikat terkemuka dan ber-jawatan tinggi. Dgr-nya... laa nie beliau dah tak kerja lagi... mmg sepenuh masa di pusat perubatan beliau.

Ehhh.... dah lari tajuk ker daku nie? hehehe.... nk tau kisah cinta depa..... meh baca Cinta Ashraf . Kalo nak citer penuh... meh skodeng Blog Tuan Haji Lokman sendiri. Asal-nya.. Ashraf ni berubat mcm daku tapi ntah mcm mn dah tersangkut kt anak dara Hj Lokman. Tahniah utk tuan haji sbb dpt menantu glamer :)) & moga jodoh kalian berkekalan yea! Amin....

Monday, 25 April 2011

Baby baru....

Ya ampunnn kengkawan.... coz maleh banget nk update lately. Naper ekk? hehehe... this is the reason! jeng.. jeng..



Ada baby baru!!!! ye haaaa...... hek ellehh... dak Nur sorang nie mcm tak penah jumpe iPhone jer! Frens... bkn nk menunjuk ye! cume... nk bagitau yg seminggu nie daku asyik dok men-donload mende2 kt `Baby' baru-ku ini. Nanti bila dh advance.... aku update blog use `baby-ku' ini yea!

ekcelli utk org bisness mcm daku nie... mmg dh lama use `baby' nie tp sbb xde kesedaran kan! fyi... almost 90% of my colleague (kt Dept aku larr!) use iphone start frm version 3 lagi.... aku nie antara batch yg `tertinggal tren' beb.... Tgk aku donload aper? ada The Edge, The Star, Bloomberg, CNBC (dlm Astro tu....) bla... bla...ehhh! `Justin Bieber' pun ada??? tu fav anak2 aku daaa....



Nie ada game utk aku keboringan..... hehehe... tp sbnr-nya my 3A yg pulun dulu! isskk...



whatever it is... aku tak tinggai line lama aku! see....? dok sblh2 lagi.... Gue masih sayang kt `minah songsang' ops....Samsung' aku tur ! line Celcom aku tetap exist wat ms nie ok frens.... oh! lupe... gue use DIGI plan RM 58 monthly direct debit CC gue.... berbaloi2!!! eh.. trade mark Celcom laks! :))