Thursday, 20 November 2008

Happy 7th Birthday to Aisyah

It was belated birthday actually... Sorry becoz ibu reallyX2 bz to post this special N3. Nie pun tgh confuse... awat pic yg ibu upload ni terbalik! patut yg bwh dulu... tapi, maleh arr nak edit blk! BD cake? tetiba jer `durian runtuh' drp Tok Sue yg buat sendiri choc cake utk Aisyah but the piccas is in the ayah's hp. Sorry again....

Yg kaler yellow/ orange tur hadiah yg ibu beli utk Aisyah. Very simple... just turn around the key (love shape tu) and u can hear the music! Pic kat sblh tur... photo ala studio ms Aisyah 9 months... comel tak? mcm Adam ker... Aiman? he..he..

Happy 7th Birthday to Aisyah Irdina Bt Nazri.... Moga dapat menjadi contoh yg baik utk adikX2 & kebanggaan ayah & ibu!

Oso.... Thanks to Sofia coz send the BDay wish thru her new hp.... caya-lah!

11 comments:

kamalina said...

YES!!! saya di antara org yg terawal... tak percaya??? hehehe.... sebab saya dah link kan blog awak ni kat blog saya...so that senang nak tgk bila nur update... so far, saya tunggu masa je nak close fp tu.. dah malas bangat dong...

Apa2pun... HAPPY BIRTHDAY once again to Aiysah.... nilai hadiah tu bukan ukuran..yg penting kasih sayang yg nur curahkan pd nya...semoga Aiysah sentiasa cemerlang dlm hidupnya...amin..

ps: muka Aisyah masa kecik tu sama je dgn heroes awak yg berdua tu..

kamalina said...

aisyeee...sori ya..laju ngat type... nama Aisyah dah jadi Aiysah .. hehe... auntie bg nama baru ni..

Eina said...

happy birthday aisyah! same age with my first child la..irdina gak..

Cik Puan Mimi said...

Happy Belated Besday Aisyah.. wah sweetnyer hadiah ibu pada aisyah.. semoga jadi anak yang baik dan bijak yer..

nur, lenkali awak buat entry yang special siap2.. pastu awak buat autopublish.. so that bila awak bz or tak dapat bukak blog pun, entry tu akan keluar pada tarikh yang special tu (rasanya nur pun tahukan)

wati said...

Happy birthday aiysah..

dilaOHdila said...

Happy behday buat aisyah.....(ibu beli kek kakak tak?);-)
Ibu aisyah, paling murah GB tu tak der rasanya. Nak gak tawar sampai seratus setengah tapi tak leh. Ada yang lama punya tapi game biasa. x silap Rm159 bentuk sama tapi bukan GB lah.

Nurul a.k.a Riko said...

Nur..
Ehem..ehem..nko eja nama anak aku salah ler laling..should be Sofea instead of Sofia.

Anyway..antie nurul nak wish Hepi Belated Besday to Aisyah. Be a good girl & caring sister tawwwww.

IdzaRis said...

epi beseday...

D.a.a.l.i.a. said...

apa khabar ? lama tak dengar berita dari awak.... saya pub bz gak sebeno nya ;-)

Hepi eblated birthday to Aisyah ya...

Take Care,
Kak Daalia

yong said...

Happy birthday ye aisyah...

dewasa dah anak akak ni..

semga membesar sebagai anak yang berjaya dunia dan juga akhirat...

Niza said...

Happy Belated B'day Aisyah !
Semoga membesar jadi anak yg berguna kepada ibu & bapa



~niza et sofia~