Thursday, 3 April 2008

OSK Annual Dinner 08'

Last Friday, my company OSK Investment Bank Bhd buat organized our annual dinner for this year at Hotel Renaissance, KL. Ini-lah dress yg gue pakai mlm tur. Ekcelli gue tak brp sihat due to flu but gue `gagahkan' diri coz dah register, if tak pegi... gue kena byr Rm100! ngeeehh...
Gue bersama Sasha, my best buddy kat office nie. Dia nie lain department/team tapi same floor & lunch always together... that's why kami rapat. Anak-nya pun same age with Aisyah, named Anis. Dinner over pun gue balik ngan dia coz her husband fetch & gue tumpang ler... Thanks toyota wish! Nie pun team-mate Sasha. Dulu gue pun from team dieorg gaks... that's why still rapat ngan all kakaks nie! Depan kak Aida & kak Zaimar, sblh gue... Zaiton. Tepi sekali tu Sasha ler!
Yg nie plak ngan remisiers... kak Maziah, Diana a.k.a. J-Lo, Che We', Dida & Asri. Fyi... I yg plg muda kat sini. He..he..
With Rosalinda (die nie muda lagi... ibu anak sorang), dulu same office from our settlement dept but now dah pindah branch.

Last year, gue tak pegi coz bersalinkan Adam. Ekcelli tahun nie pun gue bukan nak gi pun tapi... coz venue very near (jln kaki pun boleh sampai daa...) and ada orang nak hantar, so... gue tak kisah ler. Makanan tak best sangat... you all buleh refer my fp http://nurnaz2001.fotopages.com/ , sib baik MC pandai cover... so, happenning ler gak dinner tur!

Thanks to my hubby coz boleh jaga 3A dgn jaya-nya (heh..heh...) even they keep asking u... where am I that night? and my baby pun seolah-olah faham ketiaadan ibu-nya coz merangkak masuk bilik, then ke dapur.... mcm mencari `sesuatu' (based on my hubby's story ler..). Alaah... just imagine, dah 7 years I kawein frenz.... ini-lah satuX2nya time yg I `berpisah' ngan depa. Baru ingat nak `honeymoon' with hubby only.... cam ner yeerrk???