Saturday, 29 November 2008

Hari Terbuka Sufi

Backdated N3 arrr... On last 8th Nov Open Day cum Pot Luck for Tadika Sufi. Agak kelam-kabut buat gue becoz my hubby got course for the whole day. So, on d way hubby nak gi tur... die tinggalkan kami kat T.Sufi even majlis start around 10pm. kul 8.30 am dah tercegat kat sana, beb! takpe-lah... gue tolong apa yg patut dulu.

Aisyah & Aiman berposing b4 pegi ke Tadika Sufi utk persembahan.

`Anak-anak Sufi' bersedia buat persembahan utk tatapan ibubapa.

Leader... tak lain tak bukan... my doter-lah! kat blkg tu Ustazah dieorg tgh pegang mic.

Persembahan depa terdiri drp ZikirX2 & hafazan serta nasyid. Gue tgk dak pompuan ok ler `maintain tone' sampai abih tapi bdk laki... he..he... makin lama makin tenggelam... lastX2 byk pulak gaye ultraman-lah, spiderman & mcmX2lah termasuk ler my boy nie...

See...? siap tutup telinga lagik! grrr...grrr..
Cenderahati dr Pengetua Sufi, Cik Shazlina utk Aisyah. (aisey... ada bdk melintas plak! kacau..)
Utk Aiman pulak!
Me & Shaz. Ekcelli ada tetamu istimewa dtg memeriahkan majlis iaitu... Catriona Ross. Die dtg atas jemputan `bakal adik ipar-nya' tu yg tudung hitam tur ler! Malu arr... nak amik pic ngan die... ntahapaapantah gue nie!

Sesi bersantai... abih jer majlis, gue nak balik ngan apa? hubby still kursus!

Adam sebelum... (puas pujuk pakai kopiah tapi takmo!)

Selepas! baju dah takde kena air oren...

Aisyah & her bestie cum `cousin to cousin'... Zahidah.

Dlm kul 2 kami blk ngan my sis yg dtg from Rawang coz that nite we had cousin's wedding. Ok, nanti kita tgk pics wedding plak!

Thursday, 27 November 2008

Malam Pertama tanpa...

Apa??? takde ingat lain ker...? mentangX2 ler mlm nie mlm J****T!!! .... ahaks! Sorry frenz... kita gurauX2 cyber sket! Ekcelli, mlm td adalah MALAM PERTAMA tidur tanpa my doter! Sedey oooo.... Cadangnya nak dok sebulan ngan Uwan die (my mum) kat Kuantan. Mampu-kah aku...?

"Kakak mana, ibu?" Aiman
"Gi umah Uwan..." Gue

"Nak ikut!"
"Kakak tak bagi ikut..."

"Nak ikut jugak!!!"
"Bagilah kakak bercuti kejap... kamu dua asyik gaduh jer!"

(sambil tarik muka masam....)
"Takmo kawan ibu... "

Ni ler kerja Aiman. SikitX2 merajuk... LastX2, Adam yg jadi `mangsa'!!! SAKAN depa main mlm td... aku maleh nak layan, yg ptg... die tak tanya kakak die dah!

Beberapa jam sblm tur :

"Hello ibu..."
"Kakak sampai kul brp?"
"Pukul 4.30 ptg... terus kakak bukak TV citer PUTERI SALJU"
"hmm... ok-lah, ibu tgh nak naik kete nih... ayah dah sampai!"
"Baiii ibu..."
"Bbb... ba.. bai.. sayang!"

Hubby-ku jeling jer... coz dah banjir!

Tuesday, 25 November 2008

Adam oh Adam...



Lama dah tak update pasai dak kecik nie. Jom kite skodeng hobby terkini & sensasi My Adam Nazrin nie.

Ooo... amik gambo yea? tak pun, tiru abg & kakak die main game use my hp. Mau-nyer ibu tak HOT sbb kena chg sokmo! Grr...