Friday, 14 September 2012

Jamuan Raya 2012

Alhamdulillah... thn merasa lagi jamuan raya dr management OSK. Kalau thn lps dealers RFS dirai di tkt 22 (tkt director), kali ni kt 11th flr ajer!(tmpt training & sesuai utk mkn2-lah...).

Maleh nk tulih pnjg2... jom layan piccas!

3 jejaka...ops! Yg buat thumbs up tu masih berinai seminggu (pgntn baru lg). Yg 2 lagi tu masih single-mingle
Me & Sasya... Dua team leader yg selalu stresssssss! HaHaHa


Faiz & Nizam. Semua adik2 ni beza berbelas thn dgn kami... huhuhu


Our table! opss.. terasa sebaya plak! hihihi


Aksi kekenyangan yg `melampauuuuu!'
Alahaiii anak2 dara RFS nie.... Neesa, Azni, Tuti & Farah!(ehh... yg ni dh kawein thn lps! Sorry... not available haaa...)
..... tmbh Maria (tudung hijau gelap yg blkg tur!) & gue lerrrr :-))


Aaahhh... sekali lagi... kurase mude remajaaaaa! muahahaha
Dgn kakak team leader, Kak Aida & Kak Zaimar.


Lupe daa.... ni pinggan gue! Yg plg bestttt... butter prawn tu! yummieeee
Satay! ni utk semeja tawwww
Roti jala... (lupe nk taruk kuah daa...)

Thursday, 13 September 2012

My Darling is 40...!

Life begins at 40's. Is it true? huhhh....

Today his special day.

Alhamdulillah... aku bersyukur pada-Mu ya Allah kerana pertemukan daku dgn lelaki ini yg byk membimbing & menyokong daku dlm apa jua yg aku ceburi. Yg penting, dia amat menyayangi-ku dgn seikhlas2nya.... InsyaAllah.


Seorang ayah penyayang utk anak perempuannya, Aisyah Irdina.


Kadang2 boleh jadi seorang kawan kpd my heroes.... Aiman Najmi & Adam Nazrin.
.... and ofcos.... U're My LoVe.

InsyaAllah, selagi ada hayat ini, Nur akan tetap di sisi-mu Sayang! Selamat Hari Lahir dari Nur & 3A.

Tuesday, 11 September 2012

Last day puasa!

InsyaAllah... ms I type N3 nie kan... ada sejam lbh lg nk masuk waktu berbuka. Ewaahhh.... tak sabarnyeee nk raye 6! ye huuu....

Hby I pun join tp die lagi gigih. Dh ler start lewat dr I tp... tup2 die yg abes dulu! isshhh.... (not kaki: even aku x terkena `bendera merah' in between).

Balik ni nk goreng sardin roll yg dh prepare mlm td, dh goreng pun 2/3 utk bekal Aisyah ke majlis hari raya hr ni. Ntah mcm mn rasenye.... Hby kt masin skettt! alamak... Menu berbuka ingat nk masak sambal tumis bilis + petai. Rebus telur ala2 ns lemak tp kacang takde pulak! (mende wajib sbb 2 heroes tu mkn telur!). Ayam goreng & udang tepung! hmm... cantik plan nie.... InsyaAllah.

Psstt: korang dh raye 6 blom???

Monday, 10 September 2012

Pertemuan yg hampir tak jadi...

Ni backdated N3... flashback last 2 week ago! hihihi

Aikk... pelik jer tajuk N3-ku ini kan? hihihi.... This is a story abt 2 fren yg dh kenal thru blog lbh kurang 2 thn tp x penah kenal batang idung :-P . Nk dipendekkan citer, last year his son sekelas ngn my boy, Aiman Najmi but still tak berjumpe2 even ada report card day, hari kantin, sukan tahunan & bla.. bla... Opsie, this year dieorg X sekelas tp belajar agama di Akademi Al Manar yg sama (pun X sekelas jugak!).

Entah camaner I terase nk leave msg kt blog die suh die jemput I kalo2 die wat umah terbuka and.... YES! she replied. She sent her home address thru his son to my boy BUT.... knowing Aiman... very2 notti & takleh dipercayai langsung! he passed the note to the other fren! OMG.... Ms tu I rase nk picit2 jer dak sorang turr! Berbakul2 Aiman kene ngn I. Huhhh.... Ingat dah takleh jumpe dah! :-((

Dgn muke X malu-nya, I sent again my comment at her blog & leave my no. terus! Alhamdulillah... she sms-ed me and we plan to meet during her open house (ckp bkn house... tp mknn mg lebih dr cukup utk party ler sis! hahaha...)

So, berjumpa-lah kami pd tanggal 31 Ogos 2012 di teratak AU5D.... dgn empunye badan bernama Su Anne. Punye ler happy sampai LUPA AMBIK GAMBAR! adoiii......

Anne, tq so much yea! dgn ucapan....
1- TQ invite kami sefamili berkenal-kenalan
2- bump kt mn2 lps ni, tegur yea! I ni rabun skettt
3- selisih ngn keter putih Wish & Swift tu... hon2 ler :-p
4- tak sangke... sebend kite Kelantanese! set2 budu doh :-0
5- SKWJ wat xtvt nanti, ade ler geng! hihihi