Thursday, 13 November 2008

Aisyah's result for PKSR 2

Aku curi time lunch kejap utk update blog aku yg hampir bersawang ini... heh..heh...

Gue sebenar-nya nak update pasal last saturday ada pot-luck kat Tadika Sufi. Selain makanX2... ada persembahan dr my 2A nie... byk ler pics dieorg siap amik video mode lagik ms berzanji & hafazan tur! Ye-lahh... pakai kamera baru ler katakan... Tetapi, hingga ke hr ini... gue tak jumpe carik the memory card! Uwaaarrghhh.... dah ilang!!!!!!! sedey bangat...

Neway, kita lupakan citer sedey... gantikan dgn yg best plak! My doter's result! Jom...

BM- penulisan 90%
BM- pemahaman 90%
Maths 92%
Sci 86%
BI 86%
Pend Islam 99%
Arab 88%
Seni Lukis A-

Overall aku happy sbb Aisyah did well even not the best! kalo dibandingkan dgn last term /PKSR 1 jauh lbh baik yg dulu tu. Mmg aku sedey pd awal-nya coz marks hari kedua & ketiga cuma 80 plus tapi sib baik aku encourage die wat baikX2 utk hari last tur and she got it! Now aku confuse sket psl sek die nie... ada buat penyampaian hadiah ke tak utk student yg score. Most of the school ada bagi hadiah utk siapa yg score A in 5 core subjects! tapi takper... ibu MESTI belikan `sesuatu' utk anak dara-ku ini apalagi besok adalah hari jadi-nya yg ke-7.

Tunggu....

Wednesday, 12 November 2008

Bz week...

This time... I plak yg bz. Kome tau jer laa kannn... I nie keje saham kan? So, ada `order' beso masuk... so bz-lah sket! and PC tenet nie pun use utk excel.... Sorry! frenz out there, nanti Nur ada masa.... I visit u all sumer! tunggu yea.... next N3 result Aisyah dh kuar!

Babai... Tata...