Thursday, 11 June 2009

2nd Batch of Crocs Shoes...

Oleh krn kami tak menang utk `Father's Day Contest' tur... kita cepatX2 buat N3 baghu. COVER... COVER...(heh..heh.. adat bertanding kan, lagipun ibu 3A sonok dpt belajar mende baghu & kenal ngan contestant lain).

YESSS... this is our 2nd batch ordered from different supplier DIRECT from China. Kali nie kami order yang `high quality' than before! Becoz... we learn from experiences and banyak search internet. Product kali nie betulX2 QUALITY and COMEY banget especially for kids!


Here we come....

Nak Zooming? Jom klik kat banner My 3A Shoppe di sebelah nie......................

Wednesday, 10 June 2009

FATHER'S DAY CONTEST

Today is the last day for `Father's Day Contest' yang dianjurkan oleh AMY a.k.a Mama Tisya. Entahhh... rase nak try laks! Cuba je-lah... since I pun dah lama jadi follower die & blog Mama Tisya pun bertapak kat our Bloglist since blog die dirasmikan lagi. Meh kita tgk syaratX2-nya :



contest ni bermula pd 1 June-10 June 2009
contest ni akan di tutup pukul 2pm on 10 June 2009
keputusan akn diumumkn pd 11 June 2009


1. Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload FATHER'S DAY CONTEST
as a banner di blog anda.

2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2. Sertakn perkara2 berikut:

* Nama ayah & anak
* Umur anak (tiada had umur )
* citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada, sila nyatakan)




Nama ayah : Nazri B. Yusof
Nama anak : Muhammad Adam Nazrin
Umur anak : 2 tahun (tapi dlm gambar nie 1 year!)

Gambar nie amat special sebab diambil sehari lepas hari jadi Adam yg 1. Daddy means AYAH to 3A & Diddy is a nick-name for Adam. This picca nampak so sweet Adam ngan ayahnya and memang dia yang paling manja antara 3A. Dan yg plg BEST-nyer depa 2 orang nie `satu kaler' he..he... (agak gelap compare tu kakak & abang-nya!). Lastly... why I choose this pic coz mmg I buat special N3 utk Father's Day last year. Since Mama Tisya pun tak cakap gambar contest nie original or can edit, so akak rase pic nie boleh masuk bertanding. OK? Normally, we all X celebrate just wish... "AYAH, WE LOVE YOU SO MUCH"