Friday, 8 October 2010

Cerita yg dah expired+ed+ed...

Isshh... mmg aku tak sempat nak wat N3 utk minggu nie. Biler gue dah start kuar marketing, byk ms kt luar & biler blk ofis dah penat!(maklum-lah.. i bkn muda lagi...) So, dah takde mood nak bertenet. Sib baik ada blog-walking sketX2..

Nie aku cerita Open House hr sabtu lepas. Mmg penuh sehari suntuk! (err.. sbnr-nya ada 3 jemputan jer..) Start breakfast umah kwn satu ofis-ku, Zaiton. Then Tgh hari OH kwn lama Mr hubby (depa jumpe blk kt FB stlh lebih 20thn u...) & lastly... Bday party kt Putra Jaya. Penaaattt-nyer.. jgn citer arrr! kol 12 mlm sampai umah...


Me & Zaiton yg tgh peknen 6 bulan plus. (maner gi perut ko??? tak nmpk sgt ler...)


Sbnr-nya... aku tak jumpa carik memory card yg ada pics mknn! Aku ingatkan tak save dlm pend-drive yg aku bwk nie tapi... rupaX2nya... yg memory card dlm hp Mr hubby!!! cehh... wat penat i wat N3 nie.

Utk Zaiton... Thanks sbb jemput kami...(terasa mcm amattt spsesel-nya kami ini.. hehehe!). Kami dah cuma mkn sebyk yg mungkin... tapi... ko tgk-lah size kami nie! So... thank you sooooooooooooo much and hope you may invite us some other time! hehehe... Ops! tmbh sket lg... sumer sedap... esp Nasi Lemak, Nasi impit kuah kacang (kuah lodeh tu kami tgk jer...), roti canai (beli kannn?), puding laici & air sirap tu... sumerrrrr sedap!!!

Moga dimurahkan rezeki & dikurniakan baby yg comelllll nanti. Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn.