Monday, 1 June 2009

Aku penat...

SERIUSSS... I'm soooooooooo tired! Aku perlukan rehat... sib baik coti skool dah dtg but... lom apply leave lagils! ahhh... besok ler! Ingat-nya nak amik `Block-leave' means... straight 1 week but MARKET SITUATION tak membenarkan daku! tak sampai ati aku nak tinggalkan partner-ku terkangkang sorang diri... even DIA selalu `buli' aku! isshhh... naper-lah aku nie berhati mulia sgt???

Last Fri, aku ada tamu dr kelate...kazen hubby gue! Die dtg coz anak die Convo kat UITM Shah Alam. Depa sampai kol 5 lagi & siap minum ptg sementara tunggu aku! frens... korang tau aku blk kol brp? 8.15 pm... tu pun sbb hubby fetch kat LRT, kalo naik bas... ntah kol brp sampai umah! kesian aku kan???

Next week lak, my MIL & SIL sefamily nak dtg `Cuti-cuti Mesia'. So, aku nak rehat ngan depa... nak makan angin ngan depa! penat sket pun takpe coz together with family... bkn dihujani dgn kerjaX2 ofis yg mmg tak kan abissss!

Lastly, nak ngadu kat korang... disebabkan STRESS kerja, 2 bln nie aku punye "P" lambat melawat aku! pembetulan... bkn 2 bln dah tak mai...(kalo cenggitu, mmg dah CONFIRM kan?) cuma LEWAT jer! cam last mth... terpaksa hubby gue temankan pi klinik coz nak TEST but mmg takde & Dr ada bg ubat `dtg P'. But kali nie... isshhh... berdebar laks nak chk! Korang tau naper???

EVERY TIME ANAK AKU CECAH 2 TAHUN JER... MESTI GUE `LEKAT'!

WAAAAAARGGHH.... GUE TGH TENSION NIE!!!!