Monday, 28 January 2008

My cutie Adam

Bath time is the happiest moment for him.
Pose with frenz... Sponge Bob, Koala & Tweety. Pooh, Barney, Pink Panther, Pampa etc... not in d picture!
"Ayah.... bila kite nak gi holiday!! Tak sabar nie...."
"Mana ibu nih?? Adam nak tido nie....."

Hmm... sajer takde keje. Gue byk masa hr nie.... market quite!! So... gue upload gambo terbaru Adam Nazrin. He's now 8 month plus.... dah buleh berdiri & ada sekali dua tur lepas tgn dah! (manyak eksyen ini budak kecik...). Laluan biasa die dari ruang tamu hingga ke dapur or favourite place... bilik air. Kalu die tau gue tgh mandi.... menjerit kat depan pintu tur suh bukak! Haaiiyaa... Oleh krn die dah 100% merangkak, gue pakaikan `knee guard' cam org main bola gitu... heh..heh.. aku takleh amik gambo coz knee-guard tur warnanya pink!! malu.... (gue dpt free ler...). Apa-apa pun...layaaannn...

Rumah-Ku Syurga-ku

Saja aku letak sorang model kat living hall nie.
Living hall. Aku ambik gambo dr sofa, so takde gambo sofa gue!
Katil anak dara gue. Kat bwh tu ada satu bed utk Aiman.
Yg nie nak tunjuk `boarder' yg gue beli kat JJ.
Bilik gue yang simple. Cantik tak boarder tur? heh..heh..
Sempena dengan Anniversary gue yg dah lepas tur, gue nak story pasal rumah gue-lah! Gue beli umah nie dr owner yg die sendiri tak penah dok.... (die buat sewa aje!). Sib baik umah nie still cantik and siap on 2001. Ms I deal nak beli tur tahun 2004 tapi byk masalah nak dptkn umah nie coz owner nie tak penah amik tahu pasal penyewa yg mmg ada yg tak byr. So, mcmX2 problem came-out hingga proses jual-beli makan masa 2 tahun. Alhamdulillah... tahun lepas EVERYTHING settled.
Rumah nie... gue & hubby cat sendiri dari ruang tamu hingga-lah ke bilik tidur. Bilik air pun hubby I cat gak! He..heh... that's why ms umah nie `hampir" tak jadi hak milik gue... frust giler aaahhh!!! At last... dah rezeki kami... Ini-lah Rumah-Ku Syurga-Ku.