Friday, 6 March 2009

Upin & Ipin versi 3A

Demam Upin & Ipin dah hampir berlalu, kan? he..he... sajer jer nak letak pic 3A ngan baju U&I yg depa pakai ms tgk Movie Geng itu hari. Ibu 3A pi beli kat psr mlm jer... Rm10 selai. Jommm...

yg nie... boleh jadi Kak Ros kot! Merah u...


Nie plak U&I version hampir botak! (rambut kena mesin dek ayah-nya!)


huhh... biler ms lak geng sorang nie `komercial break'! aisey... Korang jgn tak caya yg Adam msk Cinema hr tur SPORTING! Half citer terus zzzz...


Setelah di kumpulkan... jadi-lah Geng 3A!


... and yg nie plak... Upin sebenar! sebijik tak? he..he... nie kazen 3A... nama-nya Haziq!

Monday, 2 March 2009

Rezeki lagi...

Wahhh... mesti gengx2 Blog-ku tak fikir lain, kan? ingat baby baru ler tur.... he..he.. absolutely WRONG my dear frens! meh kita scroll down...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
(I pun nak buat mcm Aimi, Mimi Jue & Yong.... ahaks!)




Ini-lah `buah hati' baru-ku! Samsung L700... FREE taw!

Meh dgr citer... mcm mana gue dpt ini brg FREE oooo... Announcement, bermula saat ini daku bukan lagi warga MAXIS tetapi... CELCOM! Gue tak tukar itu no hp maaa... Itu CELCOM sudah promote sama gue.. itu Plan CE50! So, kalo dulu bil gue + hubby cecah RM100, laa nie bulih kureng sikit Min Rm55 (kalo aku x call org lain, call + sms hubby jer!) Ok tak?

Yg penting... itu brg sudah jadi milik gue! yg lama? sudah jadi milik anak dara-ku... syok betul die... hariX2 amik pic Adam! ekekehh...