Thursday, 7 August 2008

Splish-splash @KLCC

Sblm gue memulakan citer pasal 3A pi main air kat KLCC nie last weekend, gue nak wish lagi sekali... `Selamat Pengantin Baru' utk my ex-office-mate, Nur Hidayah dgn pasangan-nya Azizan. Kawan I nie org Seremban & lawan die ni org Kelate. (frens... nak tgk other pics pls visit my fp yea?)
Last sunday, kami bwk 3A main air kat mana lagi kalau bukannnn... KLCC!!! lihat-lah betapa happy-nya bebe gue nie....
Meh kita tgk aksi 2A plaks! mulaX2 main dekatX2 jer tapi lepas tur....
`...dah hilang'!! grrr... sib baik ayah temankan Adam main. Actually, mmg selalunya my hubby yg `masuk dlm air' coz gue jadi Instructor 2A!! lenkali gue nak pinjam wisel guard tur spy senang monitor 3A! ahaks...
Kami sampai pun dah dekat kul 6 ptg, so straight to the point ajer! Lepas mandi terus balik (ada singgah beli Roti Boy fav 2A kejap...). Ramai giler orang last weekend... tak tau ngaper! rimas tol... sampai nak byr parking Autopay pun beratur panjang! takpe-lah... yg penting 3A happy! bukan selalu pun....

Tuesday, 5 August 2008

3A & celebrity kesayangan

Assalamualaikum kengkawan? camner weekend baru-baru nie? seronok? xtvt 3A mmg penuh... dgn kenduri & ibu ayah bwk mandi kolam lagi but.... mcm biase ler.... ibu die selalu tak ingat nak bwk `memory card'(awat-lah pelupa sgt laa nie...?) . So, kita tukar topic-lah! Pernah tak u all tgh shopping beli brg tetiba.... alamak artis-lah!

Kami selalu beli barang kat Giant Bukit Antarabangsa. Alaa... petangX2 balik keje tur... 3A jeritX2 dlm keter "ibu lapar!" So... kat situ ler almost 2-3 times a week kami singgah. Smlm tgh dok carikX2 brg...

Ibu : Kakak nak jumpe MR Mama tak?
Kakak : Nak! mana ibu...?
Ibu : Tu... pegi-lah salam ngan die!
(kakak & Abang tersipux2 malu... Arash plak yg senyum kat dieorg!)

Sbnr-nyaaa... kat Giant nie mmg ramai celebrity yg shopping coz agak privacy & dieorg mmg dok kat area ni pun. Ini jugak bkn first time aku suruh 3A salam or jumpa ngan artis tapi sebab mmg `kesayangan' dieorg! Dulu jumpe ayah Afi & abah pun 3A tersengihX2! Jumpe ayah Kaisara a.k.a Norman Hakim (citer fav anak dara aku) pun lagu tur gaks! Ada lagi-lah yg kami jumpa kat sini tapi expression 3A mmg mcm nie ler! Artis pun orang biasa jugak! buat derk aje-lah!

errr... korang kalau jumpe timeX2 tak sengaja cam ni... camner erk? buat bodo gak???