Friday, 18 March 2011

Penangan cuti

Cuti.... tapi takde gi memana! dok layan 3A kat umah.....

Smlm, adik gue (Cik Naa) dtg umah... dlm tgh hari dah! Ms tu gue dah siap sidai baju, bersihkan rumah, basuh toilet, basuh bj 3A (berus tgn sesekali...) & masak! Gue masak ape taw geng... Sambal tumis sotong! utk 3A.. aku wat Tomyam simple.... pics... takde sbb aku maleh nak show-off! hehehe....

Hari nie free skettt (takyah wat keje umah sbb sumer dah beres!). So ... aku tgh blog-walking & fes-buking kengkawan! tapi tadi sempat gue sental 2 mende yg jarang2 I buat........


taraaaaa......... (memancar2 you!)

Happy Holiday geng!

Thursday, 17 March 2011

Aku cuti..

Salam frens...

Aku cuti 2 hari jer... thu & fri. Ingat nak ajak 3A jenjalan.... tapi ntah... `patah kaki' coz Mr hubby keje... Sib baik ada `somebody' offer nak bawa kami jenjalan! yehuuuu.....

Cik Naa.... set plan baekkk punyaaa!!! err... nak gi maner yea?

Monday, 14 March 2011

Temporary RESIGN

Geng... aku dah bulih rest jap dr job aku NIE. heh.. heh..

kan cuti skul kan? so.. tak yah gosok2 manyak2... since i dah gosok 3 lai baju utk i keje this week and Mr hubby pun dah settled.

Thu & Fri daku cuti... plan nak ajak 3A tgk wayang citer Hikayat Merong Mahawangsa! saper dah tgk???? best tak? Cuba Citer... cuba citer...