Wednesday, 27 February 2008

What's new?

Aisyah exam dah masuk hari ke-2. `Ujian Formatif' cum first-term exam ler kot.... coz dah nak cuti sekolah! Cuti sekolahkan kena ngundi..... lupa ker?? mcm ramai tak participate ajer nie! Sorry coz timetable kat atas tur tak brp clear! Yesterday B.Malaysia & pendidikan Islam, today Maths & Science and tommorrow English & Arab. Kiree... sumer subjek ler kena exam! tapi... mcm rilex jer anak dara aku nie! siap tgk TV3 citer Farra lagi smlm! Grrr...
Wajah terkini Aisyah Irdina. Gue nampak die cam `gelap' sikit laa nie coz of sukaneka @ her school.
Ni nak tunjuk fesyen rambut baru.... didandan oleh teacher Izie kat Taska Shaz. Rajin jugak teacher tu wat cam nie hariX2 kat anak dara gue nie sampai cikgu Juriah (her teacher's class) puji..... "Rambut kena kemas... ikat atau pakai cekak. Yang rambut pendek pun sama, buat macam Aisyah ni.... cantik!" heh... heh... itu Aisyah yg bagitau gue ler! ntah betul ntah idak-nyer....
Aiman Najmi posing atas sofa.....
Fesyen baru gaks!! Last saturday pegi kedai gunting rambut ngan ayah. Pssstt... ekor tur gue yg suruh simpan.... nampak `rock' and brutal sikit! ngeh...

Adam Nazrin nanti I wat special entry for him. Dia asyik berdiri lepas tangan ajer laa ni.... badan yg cekeding pun dah naik sikit. Wokey.... chow lu!