Saturday, 27 June 2009

SeLaMat PenGanTin BaRu...

Sebenar-nya... gue nak citer byk mende nih! kenapa aku susah banget nk update blog lar nie... nanti gue wat N3 KHAS taw!... Pressure kat ofis gue (tak abihX2...) & HARI INI YG AKU MMG HOT DGN ANAK DARA-KU! But, aku nak beri laluan utk Pengantin Baru yang kala ini sudah di ijabkabul di Kelantan (mlm Jumaat smlm). Siapa yea....???



Kad jemputan Eksklusif kaler purple tertera nama...

SHAHARUDDIN & CATRIONA


Sbnr-nyee Frens... aku mmg tak penah cakap ngan Mr Shaha nie, but adik-nya si Shazlina nie mmg baik ngan kami. Owner Taska Sufi tempat 3A tumpang berteduh saban hari. Asal-nya aku cuma walk-in sajer ms Open Day TS ni... ntah tergerak hati-ku utk mengamanahkan my boy Aiman Najmi sehingga-lah kini sumer 3A-ku dijaga dgn baik! Thank Shaz... Budi baik-mu tak kan akak lupa & utk Mak Zam... Selamat terima menantu Glamer yea! ahaks...


Insya-Allah... kami akan hadiri majlis kenduri En. Shaha & Cat di Wangsa Maju. Sbnr-nya... I ada course hari sat tu! Sib baik half-day jer... Balik nanti, salin baju terus ke sana! Tunggu yea Frensss... akan ku curikX2 pic CAT yg gebus ittew!

Sunday, 21 June 2009

Selamat Hari Ayah!

Aiseyyy... dah tertinggai tren gue! Hari Bapa dah nak abis baru terhegehX2 nak wish... Neway, kami mmg tak celebrate! mcm Hari Ibu jugaks... cuma wish ajer!

Tapi... pepagi td ms bgn tido terkezut tgk kt tepi katil ada kad Father's Day! Dlm ati aku, "kakak nie... brp keping kad nk bg ayah nih?" (sbb ms Mother's Day ari tur die nk buat sekali) Belek punye belek, rupe-rupenya from NAJMI. Alaa... cikgu die yg buat nie tapi... ok-lah kan?




Yg nie plak dr My Doter... arah depan dulu!


Nie kat belah dlm... Yg kelakarnya, ada note kecik tertulis..."Terima kasih sangat-sangat kerana sudah bagi saya duit!" (errr... duit belanja skool hariX2 tu. he..he..)


Ganbar nie ms bulan Dec 08 hr tu... jalanX2 di Zoo.

To my belove husband a.k.a ayah to 3A...

We Loves you so so sooooooooo MUCH! Thanks 4 everything...

And not to forget... My Daddy, En Hashim & My FIL... En Yusof. Kasih Sayang dan ketegasan kalian membesarkan kami berjaya membuktikan bahawa Tanpa didikan-mu, kami tak mungkin berjaya ke tahap ini. Alhamdulillah...