Sunday, 12 April 2009

Result KAFA Aisyah

Huhh... aku tak puashati dgn tenet mlm nie. Ade ker patut gue x leh sign-in blog kesayangan gue nie...? MARAH tol gue... sib baik leh use Mozilla. Oleh krn MOOD pun dah lari, meh kite ZOOMING result sek agama anak dara-ku ini.

AKHLAK : 50/50 (One & only full-mark in class!)
JAWI : 49/50
BAHASA ARAB : 46/50
TAUHID : 42/50
MUQADDAM : 42/50
KHAT(tulisan): 35/50
SIRAH : 18/50 (bkn die yg lowest, highest cuma 25 jer!)

Korang nampak tak yg last tur??? mmg tak boleh dimaafkan... really frust! teruk bebenor si Aisyah nie subjek Sirah. Biler aku tanye naper jadi cenggini? Dia bagitau aku takde reference (kena cari sendiri ceritaX2 kisah Nabi), cikgu cerita kat depan tapi muridX2 bising so die x concentrate (fyi frens... total student dlm class tur 49! just imagine) and... biler aku tgk all Q's... mmg agak mencabar! TAPI, dlm diam... aku respek gak kat my doter nie sbb baru msk 3 bln sek agama but dah lancar baca jawi. Even sumer soklan peksa nie dlm bhs jawi sedangkan aku sendiri... errr... merangkak-rangkak beb!!! SAME WITH AIMI... aku salahkan diri-ku sbb tak belikan buku rujukan luar! sian die....

Ops! korang nak taw Aisyah dpt no brp? he..he... nak tergolek bila dapat tau! Bkn sebab aku `menaruh harapan' tinggi utk die TAPI die sendiri yg `OVER_CONFIDENT'..."Aisyah rase... boleh dpt NO.1 ibu..." Jawapan-nyer....

NO.10 (mcm Ben10-lah pulak!)

Whatever it is, aku bersyukur sbb die dah cuba yg terbaik but of course for the next-time... "Ibu don't wanna see like this again, ok?"


Thanks to Aimi sbb tak pernah jemu memberikan daku AWARD... Tengkiu Sifu!
(actually die bagi aku yg kat bawah nie ajer... but... aku `angkut' sumer sekali kat N3 tur! ahaks... tamak-nyeee aku....)