Friday, 28 January 2011

Sejuta Cinta

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya‘tuk selamanya
Mungkin ini sudah suratan

Engkau dan diriku tak bisa bersama
Mungkin ini sudah suratan
Sudah suratan

Jangan kau pergi untuk meninggalkan aku
Aku disini dengan sejuta cinta untukmu
Jangan kau pergi untuk melupakan aku
Aku menangis karena hidup tanpamu

Sudah memang sudah
Perjalanan cinta berakhir sudah
Engkau pergi ‘tuk selamanya‘tuk selamanya

Kowang bagi aku layan lagu nie jap ekkk! syahdu oooo.... Gue minat gilosss ngan Marshanda & Baim Wong nie. Tapi kt TV3... siar kol 2pm so... aku tgk Youtube aje-lah!

Sedihhh ooo.... Sooooorrrrbb!

Wednesday, 26 January 2011

Serasi Bersama

Salam frens...

Sempena dgn Anniversary daku yg baru lepas, meh kita tgk siapa yang kena!!!!!!
(psttt: alaaaa... mcm show kat Astro tur... Aznil & Shahira jadi host tur!)

1- Siapa lebih penyayang?
2- Siapa rajin ke pasar?
3- Siapa yg banyak menggosok baju?
4- Siapa yg cerewet tentang pakaian?
5- Siapa yg lebih romantik?
6- Siapa yg suka membasuh baju (use hand)?
7- Siapa yg tidur dulu?
8- Siapa yg lebih byk membuat keputusan?
9- Siapa yg lebih mahir internet?
10- Siapa yg lebih gemar shopping?

Sbnr-nya... list soklan nie antara aku & hubby... kowang rase... No brp aku? No. brp hubby-ku? SIAPA YG MAJORITI? hehehehe.....

Jawapan-nya....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
nx N3 boleh? jgn mare...

Tuesday, 25 January 2011

Citer sekolah lagi

Salam Frens...
Sbnr-nya gue mmg liat sket nak update blog la nie... Bz ada jugak! tp lebih pd.. malazzz & No ide! So, kali nie... gue citer pasai 2A gi skul lagi...



Smlm, Aiman serah kt gue satu letter (mmg style sekolah kalo ada any announcement.. depa bg thru letter!) menyatakan Aiman kena tukar kelas! lorr... hari tu aku dah tulih kt buku tulis die... 1 Anggerik (Kelas 1). Now mcm mana? isshh... Aisyah cakap, "Takpe ibu.. kelas Kenanga nie semua bdkx2 pandai... mcm kelas kakak dulu! Cikgu pun masih sama... Cikgu Julia!" (perasan lak kakak die nie.. hehehe!) hmm.. nampak-nya Aiman kena `study smart' utk nx exam coz bukan calangx2 student in his new class nie! All d best ya boy...




Aisyah plak.. mmg kelas 4 Dahlia. Dah masuk tahap 2 nie.. balik skul pun lmbt sket dlm kol 1.30 pm. So, transport dieorg mmg buat 2 trip-lah! Then.. setiap rabu ada ko-kurikulum (or Ko-k) means... Aisyah tak balik Taska lepas skul. Mkn tgh hari, solat and stay for Ko-k till 4.30 pm. Ops.. lupa lak! At 1st Aisyah join `Persatuan Bulan Sabit Merah' tapi... ramai gilosss yg join so Aisyah change to `Puteri Islam'. Sbg parent, aku x kisah sgt asal die enjoy & minat dgn apa yg die ceburi.
Yg aku frust kat bdk 2 org nie... duax2 beg sekolah depa dah koyak! ishh.. Aiman punye zip rosak and Aisyah terkoyak sket coz beg berat sgt!!! kesian laks... Aku pun heran-lah, Quality x elok ke... depa ganas sgt??? ishh.. I dedolu... at least 2 thn pakai beg sama taw!
Dulu laen, skarang laen beb!