Wednesday, 14 May 2008

Gifts for Mother's Day

Mother's Day is over ... here, just wanna share with u friends the gifts that I've received for that special day! (he.. he... mcm byk jer bunyi-nya!)

Sekuntum mawar pink.... hubby? nop! coz he never give me any kind of flower. "Membazir katanya...." Mawar di beri percuma kat food court yg selalu gue lunch ngan kengkawan ofis. Jadi-lah beb....
Muffin... yg nie Shaz, owner nursery tmpt my 3A dok saban hari. Thanks Shaz... bkn kuih ni yg jadi ukuran, tapi keikhlasan hati dan budi-mu selama ini yg akak hargai.
The special gift I received from my doter, Nuraisyah Irdina Bt Nazri. Yg nie cover & back. (kat blkg pun tampal sticker... wa cakap lu!) The very special gift for this year mother's day..... a handmade card 100% by her idea. Thank you dear! Ibu also love you sooooooooooooo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch! Moga kakak akan jadi anak yang baik dan contoh kepada adikX2. Ayah & ibu sentiasa doa-kan kejayaan Aisyah.
Gift from ayah? he..he.. nothing special but I know.... as long as you still with me, love me, hug me and kiss me.... I know your love will never end! " Nur lah isteri abang dunia akhirat!" Thanks dear... semoga abang sembuh dari apa jua penyakit dan anggap ini semua adalah dugaan dr-Nya.