Tuesday, 23 March 2010

Hangin hakuuu...

Smlm lps solat Asar... kami dikejutkan dgn berita sensasi kt dept aku. Br je aku duduk, my team leader cum partner-ku berbisik... "Guess wht? u'll be join the other team member..." terkezut maakk! "err... L or S" (1st letter tu mewakili nama team leader grup lain) Then Theresa ask me again... "which one do u prefer...?" and I said... "Of course L..." Theresa just smile.... "The other one!" OMG..............

Serius... aku tak sangka begini jadi-nya kt grup aku. Cerite bermula awal bln Mac lalu biler 3 org dealer dr grup besar kami (we called it RFS) transfer to be a remisier n one of them is my team leader-lah! Bdk 3 org tur sbnr-nya br 3 thn jagung jadi dealer pun... (compare to kami ahkakX2 ada yg lebih 10thn jadi dealer Co. tp tak retiX2 lagi nk `change status'...hehehe). Tetibe laks, last week 2 org dak br join kami pun dh tender nk pegi tmpt lain. Nk sedap-kan stori nie... 2 dak tu dr grup sama which is S (team leader) punye grup! So, apalah dosa-ku... br berangan nk jadi team leader (ops! sorry, tak kempunan pong...) dah kena transfer ker Grup S.


Grup yg bakal aku join nie... PANAS jugaks ler! apa tak-nyee... bln Mac aje 3 org kuar. Kalo nk campur ngan sejarah... fuhhh... ramai dah yg tak tahan ngan si S nie. Dulu, ada sorang guy nie (chinese ler..) anak org berada-lah, die punye english berabuk wa cakap luuu. Fast-learner lak tur... sales yg die create pun bkn calangX2.... Tapi kalo dh hariX2 kena bambu... depan we all-lah... sapa tahan!!! Satu kes lagi bdk baru... tak sapai 7 hr terussss resign. Reason, tak diketahui sapai laa nie... Camaner wehhh??? saper nk jwb nie.....

Tolong ahkak!!!!! Adakah daku `mangsa seterus-nya'???

TIDAAAKKK....