Tuesday, 9 October 2012

Flashback: Cuti2 Swiss Garden

Oleh krn I takde ide nk coret per ptg nie.... Jom tgk pics yg I blm upload kt sini psl cuti2 Mesia kami lps raye hr tu! hmm... wiken sblm blk KL. Dh alang2 cuti pnjg kn.... why not singgah bermalam di Swiss! (ehh... dh mcm rumah ke-2 kami di Ktn larrr :-P) Pakej 2D 2N nie dpt 400 plus jer sbb use `staff rate'. Kalo tak... mahunyer 700 ratus lbh u....
Swiss... here we come!
3A @main entrance. (Aiman dgn gaye pejam mata! sengaja tuhhh...)
Oleh krn ujan, xtvt mandi kolam tkar ke indoor game plak! bknnyer FREE ni... adoiii larrr
Mcm biase.... Aiman & the game X dpt dipisahkan!
The next morning... ms bekfes tur! Fuhh... kiteorg mmg suke mknn kt sini.... Variety you! puas....
Haahh... pics nie aksi2 my heroes main ayaq! mcm2 ragam depa nie... (Aisyah x join! malu ktnya...)



Suke main selam2...
"Ibu, hebat tak Aiman & Adam ni?" (abaikn tgn-ku ittew...)
After chk out, melepak kt Tmn Gelora diteman kazen2... Aisyah with Alya. (psstt... age sama ngn Adam nie!)
Aiman & Adam with Zidane & Zafuan. Perasan tk bj dieorg semua `Ben 10'? hihihi... kebetulan jer!

*** Bilakah nk bercuti lagi? Hubby & ank2 ok jer cume... gue yg nk exam on Dec nie. huhhhh

Monday, 8 October 2012

Belenggu

Chewaahhh.... dh mcm tajuk novel dah nie! :-))

Gue dlm dilema nih! rase mcm tak cukup masa dah mana nak study, nak wat assignment, daily routine & nak diet! opsie.... hihihi.... gue rase bdn ni dh makin berisi even mkn X byk sgt! hormon changes :-(

Dr segi study tu.... mmg kene wat time table lorrr! After balik keje, masak, kemas baju anak2 ke taska terus ke meja study! amacam? ohh... NO! ms tu dh penat, study per pun x masuk dah! if tido dulu.... then bgn kol 12 tgh mlm to study? ok gak... tapi lps tu tido blk kul 3-4 then nak bgn lagi kol 5.45am.... aduhhhhh! tak bleh... tak blehhh.... tido kol 11 then bgn seawal 4-5 am.... amacam? hmmm... mcm ok tp... DAH TRY LERRR! (jam munyi... tutup balik! ) Adehhhhh

Besar belenggu gue nih! kowang tolong bg ide ekk? kalo korang... suke study time mana yea...?