Friday, 17 December 2010

Shopping Time!

Kome ingat tak gue ada promote pasai beli share hr tu? alaa.... yg nama-nya `Petronas Chemical' tu! Haa.... nie nak citer, gue telah `mengorbankan' duit ASB and invest dlm saham baru tu dan..... Alhamdulillah adalah untung sikit (err.. sbnr-nya bulih tahan jugaks amsyukkk!). So... gue mmg `niat' nak perabih duit tu utk Shopping Time..............
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Nak dpt bag coach nie.. kena beli barangan Estee Lauder RM200 above. Beg kecik dlm ada make-up set . Nak tau lebih lagi korang pi skodeng blog cik puan Mimi yea! (yg lastx N3) and sorry to tell that... rase-nya promotion nie dah tamat-lah!

Gue beli ini utk my beloved mum... ok tak?


inside the box...



Dah beli utk mum.. kena-lah beli utk my dad plak! hmm.. yg brown tu... Solvil Titus. Then, beli jugak utk adik i tgh tanam anggur tur! hehehe.... yg kaler itam ellese . psst: lagi mahei dr jam gue taw! Nie merangkap hadiah harijadi bln depan yea dik...




Oleh krn ibu & ayah tak beli apepe... so ms dh blk KL last weekend, rembat sepasang sunglass.


Idaman hubby... (dah lamer teringin akhir-nye jatuh ke tgn!) Alhamudulillah...

ehh... gue pun dapat? tapi dgn rendah hatinya... gue cume ambik nie! murah jer... dh jenama pun local,kan?
Tengkiu Darling...


So.. babai spec lama gue! rase-nya... dah hampir 5thn gue pakai.... simpan kat arkib-lah!
hehehe


Thursday, 16 December 2010

Cuti lagi

Assalamualaikum kawanx2...

Dgn ini diumumkan... Saya akan bercuti pada esok hari utk menenangkan fikiran yg serabut ini. hehehe... takde-lah... cuma nak clear leave and jumpe anakanda tersayang yg telah ditinggalkan pd minggu lepas dgn nenda-nya! Aisyah tgh syok bercuti di Melaka dgn cousinx2.

Jumpa nx week ya! ops.. lepas nie cuti i dah abis... tinggal unrecord leave half-day! boleh ler reserve on 31st Dec utk gi Orientasi Aiman nanti.

Babai..

Tuesday, 14 December 2010

Hadiah utk 3A..

Adalah dapat `durian runtuh' sket... so 3A dpt adiah dr ayah meka! tgk nie...

Sbnr-nya.. dah lama Aiman dok mujuk ayahnya belikan PSP... akhir-nyeee... Gue cakap kt die sempena dgn `kecemerlangan' (ewaahhh... kasi gempak sket!) peksa Pra hari tu. Adam punye bkn PSP tp die suke bangetttt!

Aisyah punye special edition... `versi Hannah Montana'. Sumer games kt dlm mgg alax2 ladies gitew!

Accesorries pun byk compare ngan Aiman punye!


MP5 utk adam. Yg ni murah jer... ada game alax2 Play station yg zaman mulax2 dolu... best gak!
psst: kekdg tu...ibu die yg conquer!



Aiman punye. Ofkos byk game gaduhx2 and latest siap tmbh game BOLA. Nie peminat setia Messi & Torrez (ntah betul ke idak ejaan gue nih!)