Wednesday, 17 June 2009

Back-dated... Cuppies for Besday!

Haiii... saya Upin! dan ini adik saya Ipin.... Haiii....

Wat gimik sket noo.... Ms besday Adam hr tu, gue tempah kat geng satu ofis... Cik Puan Zaiton. Thanks yea Ton... sbb terima order aku last-minutes! peh tu... demand yg bukanX2... nak pic Upin&Ipin ler, nak bg Teacher's Day sekali... & lastX2 dapat pulak FREE utk BESDAY GUE! Tengkiu So Much....(tapi, aku tk sempat snap cc bday tu, dah di-NGAP oleh org tetamu-ku! sowii...)


Yg ni utk Aisyah bg kat cikgu sempena `Teacher's Day'.



Yg nie plak utk makanX2.... sedap!





Yg duaX2 version tu sempena Bday Adam kat Nursery. Ekcelli aku nk suh mak cik nie lukis muke U&I tu... tungguX2 punye tunggu.... tak siapX2... lastX2 my fren called kt die tak expert lukis lagi. Aisey... takpe... aku tak kisah! asal ada cc jer ok-lah! Baru aku tingat citer sifu-ku Aimi yg selalu suh hubby die deco cc... mmg tugas mencabar lukis-melukis nih eekkk?

Utk Eton, Thanks yea! jgn mareee... aku letak pic CC ko nie... sedap apa!!! Don wori... aku tak serik tempah kt hang coz hang bg diskaun kt aku! he..he... tapi, ko kena belajo deco taw! Don give-up... ntahX2 besday Aiman nanti aku suh ko lukis BEN-10 laks! amacam...? ada berani...?