Sunday, 12 July 2009

Why I couldn't update lately...?

This is the reason!


Everytime gue on my laptop, dak rambut perang yg 2 orang ni-lah dulu booked `1st class' ticket! But... depa tgk aper ekk? Jom sekodeng...

Ultraman Mania! FIRE...!!! Bukan takat CD or game PS2... kat YouTube pun dieorang BELASAH! Berejam lak tur... Grr...grrr...

Pause kejap coz ibu nak amik pic! Smileee....
****************************************************
Dah alangX2 citer pasai dak nakai 2 org tadi, meh kite citer pasai kakak die lak! Yg nie Result sek Agama lak!


Kelas 2 Taqwa sesi petang. Thn ni adalah thn pertama utk Aisyah coz thn lepas gue tak hantar! sajer nk bagi die rest.


Overall memuaskan dan ada improvement from last exam. Ms bln Mac hr tur... die dapat No. 10 heh..heh... (sbb byk sgt tgk BEN-10 kot!). Kali nie Alhamdulillah.... No. 3 dr 49 org dlm kelas! ramai tur... Subjek Sirah masih lemah & kena perbaiki lagi. KHAT tur... daku maafkan coz tulisan ibu lagi teruk sayang oiii....


Kata-kata perangsang dr ustazah kelas Aisyah.
Thanks utk semua geng cyber yg memberi kata semangat dan tahniah utk my girl ni bg Exam PKSR hr tur! Terus-terang gue cakap, yg bukan Niat-ku utk menunjuk jauh sekali membangga diri... Hanya sekadar luahan rasa seorang ibu & perasaan ingin berkongsi kesedihan serta kegembiraan bersama kengkawan semua.
Kini baru ku tahu... bagaimana perasaan my mum terhadap-ku tiap kali aku hulur kertas peksa dua puluh tahun (plus...) dedolu! Utk geng sumer... gue dah tak marah sgt kat my doter... cuma geram jer! eke..keh..keh... Sesekali kena-lah tunjuk yg kita nie TEGAS & GARANG kan...?