Tuesday, 29 April 2008

Visit atuk & nenek @ Cik Ja's house

Last weekend, gue & hubby bwk 3A jumpa atuk & nenek yg dah sebulan mai KL but dok Bangi jaga anak Cik Ja coz auntie 3A nie... is expecting for d 3rd member of the family! Alamak... cik ja... `laju'-nyee.... dah nak menyamai kami yg Hi-5 nie! he..he... plan nie pun last minutes coz actually gue & hubby ada test-system kat office masingX2... compulsory plak tu! sib baik cancelled.

My handsome boy, Aiman Najmi on the way to Bangi. Nak tau camner I suruh die pusing tak? " Aiman, jgn pandang belakang...." he..he.. hr tu dia teman gue tgk citer ni kat Astro... punye ler `tersepit' kat blkg gue.... takut tapi nak tgk! hiiiii....hiii...
Aisyah Irdina... cool & steady! dia ni ok dlm keter.... senyap jer! dara sunti ler katakan...
Bebe Adam plak.... ini ler keje-nya!!! zzzz.... ok gak, boleh ibu rilex jap. Oh! ya... baju 3A nie ditaja oleh Poney.
Sampai di Bangi, kami di sambut oleh this smiling face... Muhammad Haris, 1 thn 4 bln. Kiut betul budak nie... ms lahir ajer sekeding tapi lepas tu... isskk.. mcm dipam-pam ler body die ni. Tough...... "comey tak saya nie...?"
Ini kakak-nya... Nur Aina Zahirah, 2 thn ++. Tarikh lahir die ni sama ngan nenek depa and different 1 hari aje dr Aiman ( Aiman 28.08.04 & Aina 29.08.05) .
Bersama atuk.... always guide Adam yg tak brp balance tapi eksyen.... siap buat gaya ala-rempit lagi Adam nie atas motor cousin die!
Adam Nazrin with Haris.... lihatlah perbezaan-nya! beza umur 2 nie... cuma 4 bln ajer tapi size?? caya-lah Haris....
Aina & Aisyah. Eh..eh.. Aina tgh buat apa tur.....?
3A yg kepenatan..... Kami balik pun dah mlm, tak sempat nak tgk starting konsert AF6 ( yg tak brp best tur....). Tapi sib baik ada repeat on the next day.... Selamat Pengantin Baru utk Khai & Rosma! (er! ibu minat gak kat Khai dedolu.... he..he...)
Oh.. hampir ku ter-lupa! Za, (a.k.a. cik ja) Happy 4th Anniversary to you & hubby on 30th April... (betul kan? K.Nur agakX2 jer....kalau salah pun silap 1 @ 2 hari jer, kan?) from :
Abe Yie & K.Nur
Aisyah
Aiman
Adam
Thanks for everything..... Jumpa lagi, deh?