Thursday, 4 September 2008

3A updated

Hi everybody... puasa tak hr nie? Mesti-lah pose erk? HariX2 jln jammed nak balik berbuka... tapi kiree ok-lah compare to last few years coz aku penah berbuka dlm keter aje tau! Alhamdulillah... now even lambat aku boleh sampai rumah & berbuka ngan hubby & kids!

Kat sini aku tempek pics cup cakes yg gue order dr Dida... special utk my boy nie yg suka sgt ngan cartoon BEN-10. W/pun Aiman nie tak pandai baca, tapi die tahu yg wording tu tulis BEN-10 (even aku ckp cc tu tulih mende lain... keh..keh..).

Aku order 2 sizes... small utk wording Happy birthday & ada deco sikitX2 tur & yg medium mmg utk BEN-10 Only! Khas utk Aiman & geng!!! So, aku susun ler cenggini. Gambo kat Tadika Sufi blm sampai kat tgn gue coz sib baik Shaz (owner Sufi) ada snap utk ibu Aiman yg ASYIK LUPA bg kamera! heh..heh...
Meh kita tgk aksi Adam plak! ow kalu mkn... cenggini ler gaya-nya. Takmo suap-suap dah! Bg pinggan & sudu... die belasah mcm nie! Abis ler sampai bwh meja & lantai kena lap. Sib baik ler ibu 3A ni rajin! (masuk bakul daaa...)
Last Monday (1st day puasa) ajak 3A main kat luar. Seronok dieorg boleh main beskal camni even tak cukup sorang satu! takpe-lah yea... sharing is caring, kan?
Pic last nie ialah puding buatan-ku! (mesti Mimi heran... awat Nur nie suka sgt buat puding?) Puding nie gue buat ms Tue (2nd day pose). Kami kalu berbuka kena ada 2 jenis kuih yg basah or sejuk cam puding & kuih talam dan kuih bergoreng mcm karipap & popia coz tu peberet Aisyah. Nasi mkn lepas berbuka coz ibu tak sempat nak siapkan b4.

SeLaMat BerBuKa KawaN-KawaN!!!