Friday, 23 January 2009

CoraT-Coret 2009!

Mcm pelik jer tajuk aku nie... or... sepatutnya aku buat utk year 2008, kan? Abai-kan tajuk, baca jer laa gomel daku kali nie.

Firstly... aku semakin dekat dgn wishlist No.1 aku... utk memiliki Laptop. He..he... (sian aku kan? org lain ada 2-3 pc kat umah...). Fyi, 2 hari lepas aku dpt `durian runtuh' or lebih tepat lagi... Bonus! adalah dlm 2 bln... ok tak? orait ler kan dgn ekonomi yg tgh gawat nie... Sbnr-nya aku tak expect langsung dpt but... Alhamdulillah.... rezeki anak-anak! Aku ingat nak bukak akaun SSPN utk dieorg ... Adalah something kan? kalo aku shopping... mmg tak nampak dah! heh..heh..

Secondly... aku tak berjaya interview hr tu frens. Sedey pun ada jugak tapi... biar-lah... kotX2 rezeki aku kat sini or other place! Insya-Allah... smlm ada interview lagi... harapX2 yg nie berjaya-lah hendak-nya! Amin...

Thirdly... Aku nak citer yg hidup kami agak tidak terurus sejak-dua-menjak nie! naper???
1- Aisyah sek pagi... so kol 6 dah bgn & turun b4 7am. Yg plg kesian-nya Aiman coz die pun kena bangun & mandi terus. Kome pahamX2 ler dak laki 4 yrs plus bgn time subuh cenggitur... Adam tgh tido aku angkat! Ishhh... nak wat camner... no choice beb!

2- As mention b4... aku tukar dept kan? kalo dolu... aku masuk keje 8.50am or ngamX2 9am tapi laa nie... kena reach b4 8.30 daa... So, lepas anto 3A ke school msgx2... (3 tempat taw!) terus ke ofis! Now aku dah biase... ok-lah!

3- Dept baru nie lagi best sbnr-nya... lagi byk mendeX2 yg aku tak buat b4 such as... `Foreign Share'. Syok gak learn new things nie! peh tu management bg pc tenet sorang satu... ok kan? tapi yg aku geram is... byk nooo Road-Block! sapai nak give comment kat blog kowang pun takleh! Grrr...grrr... sib baik leh view. So frens... aku sentiasa ikut perkembangan or story-mori kome cuma takleh bg komen on-d-spot! Nie aku update pun pakai pc yg satuX2 leh `lepas'. But sharing ler...

4- Thanks utk kengkawan yg always support & advise me... tunggu-lah aku beli pc nanti, abih N3 kowang aku serbu!!!!!! last... Ingat aku sokmo neh! he..he..he..

Tuesday, 20 January 2009

My 8th Anniversary!

Yesss... it's our anniversary for me & hubby. Tak ku duga... masa berlalu begitu pantas... sudah 8 tahun usia perkahwinan kami. Masih ku ingat lafaz nikah bertarikh 20.01.2001... sekali lafaz, SAH aku menjadi milik Nazri Yusof. Ku harap... lafaz dari mulut suami-ku itu... HANYA dan SELAMANYA UNTUK-KU! ahaks....

Frensss.... sorry arr... no wedding photo & no story-telling coz last year I dah letak! So this year... I really hope that OUR LOVE WILL GROW and GROW.... BIGGER and BIGGER... STRONG and STRONGER than before! Macam anak-anak kami juga... Aisyah, Aiman & Adam yang tengah membesar ittew! I LUV u all...

To My Dear Hubby, semoga kasih sayang-mu tetap mekar dan harum... selama-nya untuk-ku! Insya-Allah....