Sunday, 19 April 2009

New Toy to 3A!!!

Sblm gue citer pasai mende baghu nie... nak habaq sket yg gue laa nie tgh bz gilerrr! Bz kat tempat keje ler... sapai aku rase kol 6.15(time-up off hour) Xmo balik lagik! Kerja x abih wooo... Nak kata `Share Market' tgh naik... yea jugak but lately aku sibuk ngan seminar & testing lagi. TupX2 nama aku naik utk pi testing hari sabtu ni (smlm ler...) Fyi frens, sejak sebulan lebih dah... hanya 1 saturday jer yg aku free, lain kena gi ofis! Bkn sekejap tur... plg kurang half-day & nasib x baik... full till 5pm. Grrrr..... + letih!

Dah... lupakan pasai bz tur, meh kite tgk apa gadget utk 3A! Zooooomingg....


he..he.. org lain dah berkurun ada mende nie, even PS3 pun dah lama release tapi kami baru `mampu' utk memiliki-nya! err... actually, selama nie aku maleh nak ikut sgt taste dieorg but ntah camaner hubby-ku beriyaX2 nak hadiah-kan PS2 utk Aisyah & Aiman. Aku ikut jer...


Boleh tahan gak rege-nya... RM500 plus + 10 Cd game free... ada Barbie, Power Rangers, Bolt, Undercover, Puzzle (gue pilih nie..)etc


Aiman pose with his new game... Cheeeeeese!


Dan akhir-nyeee.... siapa yg conquer???
*
*
*
*
*
ayah-nya!