Wednesday, 26 March 2008

A story of Aiman...

Dua hari lepas, masa gue punggah baju kotor Aiman from nursery... ada satu majalah `Aulad' dlm beg. RupaX2-nya Shaz (owner taska) bagi untuk belajar kat rumah. Ni ler ghupe-nya! comel, kan?
Oleh krn Aisyah pun ada satu, so... Aiman tiru ler kakak-nya untuk meng-colour. Ini-lah ghope-nya `magic touch' from Aiman Najmi.
As a mother, kena-lah guide sikit.... so, gue pegang tangannya & nolong kaler gambo lain plak! tgk ler hasil-nya.... ok ler sikit, yekkk?
Then, gue start iron baju..... ini-lah aktivitinya. (ms nie... Aisyah & Adam dah tido! dia aje yg selalu teman gue till midnight). Habisss.... buku Aulad keluaran April di guntingnya...!#@##***
A smiley face from my boy.... mmg notti tapi penyayang. KekadangX2 I terlupa utk membahagikan kasih-sayang sama-rata antara mereka bertiga. So, siapa yg nakal, itu-lah yg ibu selalu marah! and.... he's the one. Sayang, ibu minta maaf yea....! I love u. Marah kan tanda sayang? Aiman & bantal busyuk..... a.k.a. `bantal geli'. Memang kesayangannya.... jgn tertinggal if balik kg.... kes naya! but, nursery are not allowed! he..he..
Gelagat kelakar Aiman..... pakai baju ayah!!! hah...hah....
He's wonderful boy!
Aiman, you are a good boy...
you light up our life
Ayah & ibu will always luv u...
(I'm not bias... I'll make another special entry for my other 2A)