Tuesday, 16 August 2011

keluhan hati

Aduhh... dah mcm tajuk novel daaa! aku bkn apa frens... kdgx2 aku rase fed up dgn job or lebih tepat lagi tanggungjawab aku la nie! errr... sorry, takde kena mengena dgn family taw! KERJA jer... meh aku story... cer citer... cer dgr...

Gini, sejak aku ditauliah jadi `Team Leader' (one of the them okay?), mmg byk tugas `back office' yg aku kena handle. Kdg2 aku rase mcm x bleh nak carry.... to handle Clients (most duty coz they have generated sales for my performance) and at the same time need to monitor new trainees under own group. Perkataan `monitor' tu mmg dgr mudah jer tapi.... huhhh... dr A sampai Z kena guide dieorg! related to that, need to prepare Memo, allocate duty and any issues-lah... sampai aku rase TAK BULIH CARRY!!! aku fed up beb...

At the same time aku further study kan? kdg2 rase mcm nak QUIT kerja! STICK to study... tapi takut tak kemana plak! ishhh.... Deep in my heart, aku tak nyesal langsung study nie cume.... kerja yg semakin hari semakin SERABUT! adakah ini masanya utk aku berundur dr bidang kerja yg aku ceburi selama 11 thn??? Arrrrggh..... aku BUNTU!

Allah... berikan aku petunjuk!