Friday, 29 August 2008

Selamat Berpuasa!

Buat semua kawan-kawan yang mengenali diri ini serta kawan-kawan baru saya di dunia `Cyber' ini, saya ingin mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan. Jgn tau `sambut' ajer... puasa tau! jgn nak ngelatt... bdk kecik darjah 1 pun tau pose... cth-nya anak I, Aisyah. He.. he... InsyaAllah dia berazam nak complete kan sebulan mcm thn lepas gak! tapi... ada `imbuhan' ler plak! kalau die berjaya... Ayah bagi RM50, ibu bagi RM50. Seronok die.....

Harinie kat Tadika Sufi ada buat sambutan `Hari Jadi Aiman Najmi'. Mmg tiapX2 kali besday anak aku buat kat situ, senang! Kali nie aku beli cup cakes dr Dida, ala sweetyummiecakes tur.... korang tau version apa? BEN 10 you.... mmg seronok ler anak bujang I tur! tapi yg ibu die tak syok-nyeee is.... AKU TERLUPA BG CAMERA! Waaarrrrgghh....

Gue juga nak wish to all Malaysian... SeLaMat HaRi MerDeKa yg ke-51...!
Semoga Negara kita akan terus makmur & maju.

Thursday, 28 August 2008

Happy 4th Birthday to Aiman!

Yesss... today is Aiman's 4th Birthday! Meh kita tgk beberapa pics lama utk tatapan kengkawan.
On the 1st day born... @Naluri Medical Centre, Wangsa Maju. From left Cik Naa (ms nie still single lagi tau!), Tok Su & Aisyah (ms nie nak masuk 3 thn).

After few days... dah bwk balik umah.
Botak! seminggu lepas cukur jambul nie.... "tembam tak saya?"
Yg nie sblm cukur rambut... 4o hari.
Baru nak belajar merangkak... 6-7 bln umur.

continue...

7 mos... Gambar nie penah kuar kat Pa&Ma utk dedication HariJadi thn lepas.
Merajuk... yg nie kat Kuantan (my parents house) age 1 year plus.
Baru pindah ke UK Perdana... age 1 and half year. Yg ni pun penah kuar kat Pa&Ma ruangan apa ntah... gue tak ingat daaa!
Gambar yg plg bertuah... sebertuah nama-nya, dpt Grand Prize utk `Prince of Carrefour' year 2006. Comey tak saya?
Terkini.... gaya `nakal' Muhammad Aiman Najmi. Nak tau maksud di sebalik nama dak nie & citer pglm bersalin-kan die, meh kita ke FP saya, JOM....