Thursday, 26 August 2010

Gue bercuti...

Salam kengkawan, di sini gue nak habaq yg gue akan bercuti dr 27/08 - 31/08. Sajer nak perabih cuti n berehat n plan nak shopping baju raye anakX2 kt Sogo n Masjid India. Ohh... tau.. tau... mesti sesak punyer coz besok Nuzul Quran... so warga Selangor mesti membanjiri KL utk shopping!! Tapi.... gue maner ada ms dah.... kena pi jugak this weekend.

If I rajin, I akan blog walking frm my umah but normally aku jarang sgttttt tenet kt umah becos of my kids! Depa suke kacau-lahhh.... grrrr! Tgk-lah camaner.....

Bye-bye.... Selamat bercuti yea!

Monday, 23 August 2010

Dah nampak anak bulan?

hehehehe.... sbnr-nya tajuk gue itu bkn soklan tapi jawapan or kenyataan dr tuan punye diri! hmmm... br smlm setat ponteng. Mesti kome ingat gue bulih melantak sesuke hati kan... al-maklumlah... hari minggu...

Jawapan-nya NO. Even my anak dara tu... sudah tahu apa makna-nya P-od tur (sbb dlm kelas die dah ade yg kena...), tapi gue tetap dgn gaye menyorok... msk maggie jer taw! pehtu... kol 4 pi goreng pisang... haa... baru terangkat! Alhamdulillah...

Smlm, my kakak fm Rawang mai umah berbuka. Syok-nyee ramaiX2... batalion dieorg bulih tahan gak bdn!!! sumer size double-triple dr aku hahaha....

Gue msk gulai ikan tenggiri, ayam goreng, sambal durian n ada daging goreng sikit... my kakak tlg goreng bihun.. depa singgah PaRam beli mcmX2... murtabak, tepung pelite (wajib), kuih lapis and air soya. Gue sediakan air sirap bandung.... waduh laku betul-lah!

Tu citer smlm, err.... jap agi lunch nak mkn aper??? takper... ade geng my junior Tuty dh janji nk gi A/Park carik roti `Butter Scotch' yumiiiee......