Tuesday, 5 January 2010

WelCoMe to 2010...

ehh... dah hampir seminggu daa... Sorry yea! tertinggal tren ler... (mcm tak biase!)

2010. Another year berganjak! Semakin berusia daku... (peduli-lahh) and semakin membesar 3A di depan mata-ku!

Thn nie Aisyah dah darjah 3 (kejap jer rase... ) Masih terbayang aku ketika die mulaX2 menyarung uniform 2 thn lalu... BerdebarX2 daku sbg parent pi sekolah! ewaahh... So, utk new parent yg anak depa msk darjah 1... Selamat menempuh alam baru yea! exp utk 2 anak buah-ku...(dah mcm tuju lagu daaa....) Fazreen Zidane di Kuantan & Adleyna Maisarah di Rawang... Selamat memasuki alam persekolahan!!!

Aiman laks daku masukkan ke Pra sekolah di SKWJ sama ngan kakak-nya which is sekolah yg akan die msk utk darjah satu thn depan ler! Gue dah register thn lepas lagi... Seronok sungguh die smlm. Even daku tak teman die but my hubby ada `report' kat gue... Makan free n tak yah bwk bekal apepe coz sponsored by gomen. Kami cuma byr RM141 utk setahun... Best!!! uniform lom siap so kena pakai T-shirt putih n track gelap. Nanti-lah... ibu 3A taruk pic biler uniform baru ada yea!

January ini daku akan celebrate Anniversary ke-9... waahhh!! tak sangka yea... Ops! don wish dulu... not yet taw! So, to all frens out there... Happy New Year! Hope 2010 will bring joy n hapiness and full of keberkatan! Aminnn....