Monday, 17 March 2008

Cuti sekolah dah habis...

Celebriti yang sedang meningkat turun..... pose atas katil ibu.
Aiman tgh good mood..... atas toto @tilam die tidur mlm (er! kekadang ibu pun tumpang tidur teman dieorg)
Pose seksa dari Adam Nazrin.... baru lepas mandi, tu yg rambut rapi semacam ajer!

Aiman & Adam in the play-pen.... playing together.
Sebelum gue mencoret lebih panjang, gue nak congrates kat Raja Nazrin Syah & Tuanku Sara di atas kehadiran bb boy pada minggu lepas. Untuk pengetahuan kengkawan sekalian, nama Nazrin untuk my Adam nie memang diadaptasi daripada nama Tuanku Raja Nazrin. Adam lahir tepat pada hari pernikahan mereka iaitu pada 17.05.2007. Gue masa tu mmg ada few names tapi oleh krn nak ambik tarikh bersejarah tu, so... jadilah Muhd Adam Nazrin.
Minggu lepas, gue ambik cuti on Thu & Fri. Sajer nak habiskan masa untuk 3A tersayang. Ekcelli, jarang sgt gue amik cuti sesaja cam nie! bukan aper.... cuti gue setahun bukan byk pun, so kena reserve untuk raya-lah, anak sakit (selain MC) ,kenduri sedara and cuti nak balik Kelantan (yg nie kena lebih sikit coz jauh....). Sesekali, nak gak I merasa jadi housewife. So, kengkawan... if nak tgk sgt punya masakan ada kat fotopages saya.... http://nurnaz2001.fotopages.com/ Saya mmg tak penah letak resepi or masakan kat blog or fp sblm nie coz... saya masak yg biasaX2 ajer! masakan yg sy letak tu pun, mmg yg saya biase masak... takde speselX2 punyer!
Lastly, tgk jer laa aksi my 3A ms cuti hari tu. MacamX2 `pe-el' (perangai) dieorg nie..... mulaX2 baik, main samaX2.... then gelakX2. Tak sampai 10 minit, dah terjeritX2 kakak tu, " Ibu, Aiman sepak kakak!". Bila I tanya Aiman.... " tak, kakak pukul kepala saya dulu..." poning.... poning kepala gue!! grrrr..... Adam mmg takleh tinggal...... suka noo main kipas table gue! tapi, yang paling bestnyer.... tiap kali dia ambik kereta mainan, mulalah mulut die bunyi enjin.... vroooommm....vrroooommm... sampai remote TV gue pun die wat bunyi tur! he..heh....

2 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

wahhhhh...sonok tgk gambo 3A happy ajer. Adam dh besar...puteh nie dah beso...cam Raja Nazrin nanti.

lenny said...

insyaAllah ler Riko.... nak gak if putih gebu cam tur! but so far antara 3A... Adam yg plg `malap'! he..he... tak kisah ler beb!

er! kalu hang nak edit cam aku tur... nanti aku bg website-nya! alaa... cam hang buat yg `Look-A-Like' hari tu! very the easy one..