Monday, 5 August 2013

Salam Lebaran

Assalamualaikum....
Ya Allah... lama betul tak bersiaran ye?!! hihihi.... Maaf ler yea... mmg takde mood sgt2 nk belek blog semenjak dua menjak nie! So.. setelah lama teman tenggelam.... ni muncul hanya nk wish...
Harap bloggers atau siapa jua yg membaca blog ini memaafkan saya.... InsyaAllah kite jumpe lepas raya ye! Ta Ta Tu Tu Ti Ti

3 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

Salam Aidilfitri jugak utk Kak Nur & keluarga..
maaf kiranya ada silap & salah..
semoga selamat tiba ke destinasi yer!

Cho Zila said...

amboi.. amboi... baru nak jumpa di sini.. selamat hari raya aidil fitri juga untuk Nur dan keluarga...
lepas raya nanti mesti update blogkan.. banyak gambar raya...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)