Thursday, 21 February 2013

Makan di...

As Salam... Dah takde ide nk citer... godek2 dlm folder piccas jumpe pics nie. Jom layan Jln2 carik makang kami di Johnny's Restaurant @ JJ, Wangsa Maju nie.

Percaya tk ni pestime kami singgah sini? hihihi... sbb kami ni bkn penggemar stimbot sgtttt
Dr awal2 tgk menu tu nmpk eskem.... Nahhh ambik!!!
Ni-lah menu yg kami order... tak ambik dinner set pun... tapi tetap bykkk! jenuh nk abiskn
Bergambo sblm sementara 'boiling'... Ayah & heroes!
Ahli2 wanita plak... My doter dh sama beso ngn mak die daaa...


I curi2 ambik pic dak nie... sbb die x suke bergambo!
Eskem plak....

4 comments:

izman said...

dah beso2 anak ko yer.

kalau anak dh beso2, makan luar konsep gini baru berbaloi.

johny restaurant? aku x pernah sampai lagi. nampak menarik dan boleh dicuba kalau ada dekat2 area aku. wangsa maju jauh tu....

Cho Zila said...

betoiler dah nak sebaya maknyer.. maknyer maintain haluskan.. opis akuni kalau steamboat suka ngat ke flamming sebab makan sampai muntah...
psss:: kitaorang dinner 29 mac kot di subang dorset...

Cho Zila said...

wei... mana gambo CHni....

Nur a.k.a admansyah said...

A'ah.. Izman, yg 2nd tu same age ngn ank ko.
Try lerrr... best gak!

Beb, kami nye dinner 8/3 kottt. Bos suh wat persembahan tuu... adoiii larrr