Wednesday, 16 April 2008

Brotherhood...

Sebelum gue memulakan story pasal brother 2 org nie.... gue nak bagitau all frez out there... bhw my Adam Nazrin dah boleh stand without support! Bravooo..... ekcelli 2-3 weeks nie mmg die asyik berdiri ajer tapi tak lama. Now dah buleh bangun & duduk berulang-kali siap goyangX2 badan gitu... ewaaah! Inilah yg dinamakan... brotherhood forever! sceneX2 nie... agak menarik utk ditonton, so... just wanna share with u frenz....

Hmmm... nie plak ms naik motor. Motor nie tak yah kayuh (eh! mmg ler... dah namanya motor, kan?) cuma kena charge bateri ler.... dah naik tu, tekan pedal jer... zoooooomm!!! suka betul Adam coz new thing for him. Tapi... kena guide ler sikit.... bukan-nya balance lagi tu..!



4 comments:

su.anne.na said...

hi lenny..

i rasa sapa2 nama adam memang brotherly la. tho adam takde adik, but he shows his brotherly-caring-loving attitude towards his cousin, ammar. you should look at when he tried comforting ammar yg takutkan lightning.. shooooshweet. :D

lenny said...

Thanks su..(what should I call u? or anna or..cumi @riko's blog...)he..he...

oh! ya ker.... hopefully sampai besar le caring attitude die tu, yea?

TV de Plasma said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.

Nazathul Hamimi said...

hahaha tengok si adam bonceng aiman tu teringat si farhan bonceng emily, sebijik camtu, cuma yang kelakar tu, bila time nak gostan dia kena bangun sikit la sebab dia duduk kat atas suiz tu.. ialah emily tu dah besar, so farhan kena la kedepan sikit sampai tertutup suis gostan tu.. tapi yang paling mimi suka tengok, emily siap peluk abang dia macam pakwe makwe naik motor jer.. (motor dia sama dengan motor adam tu)