Thursday, 11 June 2009

2nd Batch of Crocs Shoes...

Oleh krn kami tak menang utk `Father's Day Contest' tur... kita cepatX2 buat N3 baghu. COVER... COVER...(heh..heh.. adat bertanding kan, lagipun ibu 3A sonok dpt belajar mende baghu & kenal ngan contestant lain).

YESSS... this is our 2nd batch ordered from different supplier DIRECT from China. Kali nie kami order yang `high quality' than before! Becoz... we learn from experiences and banyak search internet. Product kali nie betulX2 QUALITY and COMEY banget especially for kids!


Here we come....

Nak Zooming? Jom klik kat banner My 3A Shoppe di sebelah nie......................

6 comments:

~~ciklinn~~ said...

bykknyerrrr kak..... comel2 lak tu..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nur, sekrang ni dah banyak jual online kan.. dedulu mana ada.. saya beli kasut2 emily dan farhan semua kat butik.. dah ler mahal (setiap sorang ada 4 pasang tu)..

tak pe next time saya nak beli, saya order dari awak jer la yerk.. senang dan at least murah sikit dari kat butik tu

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

amboi...byknya stok baru.... semoga biz terus sukses... :D

ps: saya ni tak tau lagi bila nak try beli kasut cam ni... nanti kalau terasa mcm nak try, awakla org pertama yg saya cari..

Nur a.k.a admansyah said...

Thanks frensss for d moral support!

Sbnr-nya... hubby I punye biz, tumpang `promote' kt blog 3A nie! he..he..

Asal-nya kami beli utk 3A (online jugak!), later find-out that buy direct fr China leh jimat but kena beli byk & all sizes. So, just tryX2 ler nie.

Doa-kan kami succses yea!

izman said...

aku doakan ko success. anak2 aku beli pasar2 malam je, nantilah aku tunjuk2 kat diorang in case diorang berkenan. kalau berkenan, kena diskaun lebih la...

Helmiyani said...

waaa.. kak nur pun dah ada bisnes ek skang? cayalah!! caiyok.. caiyok! semoga bisnes sukses... sumer design lawa2.. :)insyaallah kalau terdetik nak pakai kasut buaya, saya order kat akak..

~~ betul la macam akak cakap.. besday nunu ngan asben sama 17hb.. :) yang 28 tu anniversary..