Tuesday, 23 February 2010

Album 2009: CutiX2 Melaka

Salam sumer.... hr nie ibu 3A rajin sket nak update but takde hot story. BelekX2 album... yg nie boleh-lah yea! Percutian ke Melaka nie pd cuti Dec thn lps... ms cuti awal Muharram. Oleh krn lambat booking, kami terpaksa menapak kt `ChinaTown' ... err... Hotel Adry (ye ker spelling die? abaikan je arr...) and satu mlm lg melepak kt Bro-in-law I kat Ayer Keroh. Meh kite zoomiiiingg.....

The best pic... so colourful & very sporting pak cik beca nie coz bkn sj dpt bergambar tp die bwk kami ber-5 roundX2 bndr Melaka! waahhh... sungguh kesian pak cik ittew!

3A yg hepi... Nie kt hotel tur. W/pun rate-nya cuma 2 1/2 bintang but bilik die puas hati jugak!

Sebuah kapal besar tersadai di tghX2 bndr Melaka! So beautiful kan?


Menara Taming Sari yg tak dpt kami naik sbb... terlalu ramai org Q. Leceh arr... dah ler ujan selebatX2-nye! grr.. grr...

HARI KE-2 :

Makan ikan Bakar kt Umbai... fuhhh... tangkap leleh u! Naper pic nie ajer??? coz yg lain tak sempat snap dah licin ekekehhh....


3A with their cousins... Maisarah & Nur Aina.


Ini-lah rombongan cik Kiah sbnr-nyeee.... Cik Ja & Sani (my sis in-law), Yusri & Zura (bro in-law) & kami lorrr... (tukang amik gamba ialah Su Mat yg very the sporting one! Ops... his wife Su Laily tak turut serta coz Haziq tido zzzz)
****Continue PART 2!






5 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Nur..

Shedapnyer ikan bakar! Mmg dah lamer sgt tak pekena ikan bakar umbai nie.

Wah! Mmg tereng bendereng ittew kaler beca kan. So meriah gituk.

izman said...

bestnya ko sekeluarga ke melaka, aku sekeluargapun tiap2 tahun pegi. best!

makan kat umbai tu..... memamng sedap dan agak murah kan.

Helmiyani said...

sonoknya gi melaka.. pakcik bawak beca tu kompom malam tu tido lena penat kayuh basikal..hihihi

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

wah, cuti² mesia rupenyer..
kak nur, cantek sgt picca sekuarga atas skali tu.. seriyes..
mmg cantik!!!kalepu gitu..

D.I.L.L.A said...

kuikuikui... bkn majuk le m.ngah... hehehe makteh ni tgk sibuk wat bisnes online skrg ni.. maklum je le skrg tgh x sibuk leh concentrate le skit.. start April nnt bdk2 final exam emmm masa tu kena stop jap lerr bisnes..
nnt jln2 le tgk blog ni ekkk.. http://alya-boutique.blogspot.com

seronok tgk 3A g jenjalan... dah lama ajak ayahteh bwk 3F tu jenjalan ke Melaka tp dia kata nnt le dulu.. teringin nak naik beca gakkk.. tp mesti pakcik beca tu x sanggup bwk alia ekkk..:P