Tuesday, 21 September 2010

Aidilfitri 2010

Salam lebaran... setelah 2 hari memulakan kerja, baru-lah daku berkesempatan utk meng-update gambar raya kami sekeluarga. Thn nie kami beraya di Kota Bharu, Kelantan atau lebih tepat lagi... di Kg Panji. Kami balik from one day b4 raya untill raya ke-5 (rabu) then singgah K.Berang jumpe nenek terus konvoi ngan mum n dad ke Kuantan lak! N3 tur... lepasX2 nie ler.


Thn nie kami x sedondon... irasX2 tang bunge je! hehehe... syarat hubby die nk same ngan 2 boys! so oc-cay-lah camnie kan?

Susah nak dpt shot `ready'... tgk Aiman tur! Adam lak berkerut coz nk pi amik biskut raye...

Getting bigger n bigger family... Atuk & Nenek bersama anak menantu serta cucu tersayang.


Sedondon... Like father like sons!


Di kaw perkuburan.. me diapit oleh SIL... Laily & Zura. err... sbnrnya their husband is my bro-in-law. So camaner ekk? beras ehh... biras ler kan?


Dlm kereta tak penah dok diam...


Anak dara sunti... tiap kali beraya di KB... depa mesti syok jumpe n tk berenggang langsung termasuk tidur sekali! isshh... tp lps nie maybe susah sket nak jumpe Sarah sbb nuuuunn jauh ke Sarawak! To Sarah, Afifah & Aisyah... moga persaudaraan ini kekal selama-nya! Amin..


Gaya Ultraman... Dyna, Taro & Tiga! haiiiaaa.....


Gaye lebih anggun...

We're cousins... Syahmi, Maisarah, Aisyah & Afifah.

Jom-lah... (Adam tgh ajar Haziq buat gaye sama tapi Haziq tgh concentrate sluuurrp!)

Xtvt wajib... main bunga api sponsored by Ayah cik!


Yg ni lak... tak kire ptg or tgh hari... tak larat ibu msgX2 nk marah dah!


Bwk balik PS2... prob.. prob coz depa x mo ikut ayah ibu jenjalan raya! Bila duit raya ciput... bising laks!

Tiga budak bj putih sponsored by Ayah cik & Cik Zura... Made in Sarawak.


Cousins lagi... Aina & Wajihah. Juga baju Made in Sarawak!
Gue sajer upload pics anakX2 beraya... sonok tgk depa hepi. Zaman ibu dah berlalu... even pakai bj baru pun terasa sama jer! Yg best-nye... thn nie gue dpt solat sunat Aidilfitri setelah hampir 10thn tak buat! Asyik ader bebe je... (mcm-lah anak gue berderet ekkk??) Alhamdulillah syukur nikmat. Insya-Allah thn depan dgn izin-Nya... nak solat lagi.

7 comments:

sue.anne.na said...

wahhh.. banyak gamba raya dia. orang takde gambo raya pun.... sedehhhhhhh.. gini lah nasib orang yang tak kuasa nak bergamba. hahahahaa..

kami balik KB raya ketiga. itu pun tension hala balik. rasa cam nak raya kat ikea je.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

perghhh.. raya sakan @ kelate turn thn ni ekkk..
suka ati tgk 3A leh jupe sanak sedara ramai².. happening abes! byk dop leh $$ raye?..

Nur a.k.a admansyah said...

sue:
tu lar smlm ada gi blog u... kelik kelate jugok! Mmg jammed thp gabab raye ke-3 tu wehhh... Gue nok gi Pasir Mas, patah balik u!
Ibu 3A nie mmg suke tangkap bambo 3A.. tp dirik sendirik... malu! hehehe

Leily:
Dieorg sebaya.. tu yg best! duit raye? sket compare thn lps coz depa asyik ngan PS2 jer! grrr....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

apasal hubby awak sedondon dengan anak lelaki tp awak tak sedondon dengan aisyah?? hehhe

eh eh aisyah dah pakai tudung yer.. makin manis saya tengok.. elok la tu , dia pun dah jadi anak dara kan

Nurul a.k.a Riko said...

Selamat Hari Raya!

Wah...lawonyer gambo raya sefamily. Suka aku tgk. Aisyah manisnyer bertudung...ayu ajer.

Laling...awat tudung Aisyah tak sedondon dgn nko? Kalo samer kaler...mmg lagik cun yewwww.

ibu 2AZ said...

oklah tuh kak..nice pic raya!!
yg penting seme cantik di pagi raya kan..hehehe x kiralah sedon ke tidak..

ibu 2AZ said...

eh silap..sedon lak..sedondon hehehe