Friday, 3 September 2010

where is my wallet?

Aku tgh buntu nie... tak tau nak watper dah... Sedih banget! My wallet is missing...

Tgh hr td, aku pi Masjid India sbb nak tukar tudung coz my mum nak kaler ijau muda. Ekcelli I mmg dh beringat dah kalu pi tempat sesakX2... jgn bwk handbag. That's why i bwk wallet jer... tp silap i maybe... i letak wallet dlm paper bag sekali ngan tudung yg i nk tukar tur! Ntah camaner ms belekX2 tudung (tgh rabun mata... kunun nk beli lg) i rase nk chk itu paper bag and... IT'S GONE!!!!

Cube kome byg-kan... nak raye nie... takde credit card, takde ATM card... CASH utk raye tak kuar lg... I/C belum report lagi dan...bla.. bla....

ARRGHHHH..... KENAPA AKU YG DIUJI? SABAR.... RAMADHAN YG MULIA.... SORRRBBB!

6 comments:

yong ibu chem said...

kak. sakit dada baca cerita wallet hilang ni. nak2 pulak nak raya kak. aduhh. sabar kak. sabar. buat report nanti ye.

Nurul a.k.a Riko said...

Ya Allah Nur...sabar yer. InsyaAllah...ada rezeki besar lepas nie...Tuhan selalu duga org yg dia sayang.

penjejak maya said...

salam,

simpati bile bace kisah ni anyway sila buat laporan atas kehilangan i/c tu..

dan banyakkan berdoa juga insya-Allah sesape yang jumpa tu akan pulangkan nanti..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sian awak nur. harap2 awak dapat settlekan sebelum raya.. mujur awak belum keluarkan duit dan simpan dalam wallet.. kalau tak lagi naya

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

adushhh.. dugaan beso bln pose ni..
yup, dkt raye lak tu..
moga2 dh ketemu ye kak nur.. sabar !

Nur a.k.a admansyah said...

To all commentar:

Thanks 4 support my emosion. Ya.. mcmX2 dugaan dr Allah swt lebihX2 dekat nk raya nie. InsyaAllah... I akan lbh berhatiX2.