Saturday, 2 October 2010

aKu... SaLe + biskut RaYe + aWaRd

SOGO SALE!!! err.. aku mmg takleh dgr perkataan nie OR... dpt `surat cinta' dr Ms S nie. Tapi... kali nie punye sale aku mmg tunggu coz ada benda yg aku inginkan! Please scroll...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

isshh.. tak larat aku nk ltk dot dot nie byk sgt.... dipersilakan...

Abaikan pic beg putih tu! Yg aku admire is... Set Luminarc 19pcs! cantik tak munge die? Rege die cume RM299 instead of RM699. Tapi... aku tak rabun mata sbb `harga runtuh' tu cuma sblm nie pun aku tgk rege die around RM400-500. So, aku rembat sbb dh aim lama...

Yg nie... saje tmbh koleksi bj keje aku! Tgk rege-nya... 3 kemeja tu cuma RM50 aje! ok-lah kan?

Sbnr-nyee.. aku bukan-lah kaki shopping aje! Aku jua merupakan surirumah bila cuti... wat biskut Cornflakes (elehh... dak tadika pun bulih buat kan? hehehe...). Almaklumlah.. kuih raye dh abis... Pra sekolah Aiman br buat majlis raya so... ini jer buah tgn aku!


Yg nie plak... award yg aku `pungut' dr blog Janna. Cantik laks... tu yg aku amik! Thanks Janna... err... takde syarat kan? so... halal-lah!

hehehehe




5 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Laling...wow! manyak santeklah hasil rembatan nko kali nie. Ahkak suka yewwww..tgk rembatan org gi shopping.

Set pinggan baru tu...furgghhhhh mmg menawan!

.:nhalilah:. said...

wah... akak.. korell.. saya pun nak jugak..299 je.. uwaaa.. sale dah abis ke???

Tupperware Lover said...

fuh! sangat tertawan diriku melihat pinggan mangkuk barumu ittewww... ku mahu pegi ke sogo ni jauh.. ku balik kampung, ku beli kat rantau panjang ajelah! hahahaha

larling, it's me nunu aka helmiyani..heheh.. tapi terlupa nak log out blog sinun. dah taip panjang2 baru sedor...

Nur a.k.a admansyah said...

Riko:
mmg berbaloi ler dgn lenguh tgn nie merembat brg hr tu! beratur jgn citer arr!


Halilah:
tunggu rezeki awak yg stickmode tur yea... Insya Allah

Nunu:
Tau.. dah 2-3X gaks u terjah ke sini pakai itu blog add. hehehe
Takpe.. kt rantau pnjg pun ok.. asal rege tak jauh diff kan?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahah, i pon pantang dgr perkataan S.A.L.E.. dat y time meeting kat putrajaya aritu rela i menapak sorang diri ke sogo, de women sale tp x de kenan sgt + pokai, hihihihi..
btw, mmg cun seh set p/mangkuk tuend of month ni dengo cite ke langkawi.. hihihi, mau rembat sana lo bleh.. :P