Friday, 26 November 2010

Raya Haji: Part 2

Ok frens... nak update story makanan laks! sila jemput....


Pilih.. yg mana berkenan! ada nasi beriani, acar, sambal belacan, gulai kambing & ayam goreng. Belah atas tu.. ada apam (sedap banget!) & gulax2 (plg laku.. hehehe)


Close-up gulai daging kambing. Sorry if sapex2 tak suke mkn.... ada org mmg takleh dgr nama pun! I belasah jer... tp masakan yg nie mmg tak bau + tak rase kambing pun....


Ayam goreng sentuhan tuan rumah! ini jer yg aku mampu coz takut x terbuat! Pinggan + cawan pun pakai buang jer...



Behind d scene... sebyk 7 ekor ayam aku marinate (ntah tol ke idak ejaan gue nih!) and setat goreng dr kol 9 pg



Puding yg agak lewat dikeluarkan. 1st time try buat alax2 triffle... Aku amik resepi Leily + Amy. Ada ler `derhaka' sket... terlebih + terkurang bahan hehehe



Close-up! ewaaahh... Lagi satu... my best fren, Zaiton ada bwk puding Laici pun aku x sempat snap! kejap jer dh licin!


Nun di hujung.. Hafiz (i punye new-ofis mate), Zaiton & yg duduk tur my hubby's colleague Azlin, husband & 2 doter.


Zaiton's family... (p/s: Eton, lihatlah anak lelaki mu sedang membuli hubby-ku! ishhh.. isshh..)
Ujung kt sofa tu... cikguX2 nursery 3A... ayu & sopan gitewww!

Bila Aisyah & Sofea bertemu...


Siadikx2 dok mengacau daun!


Penutup tirai... Me & Nurul & kids.
Semoga bertemu lagi yea buddy a.k.a besfren 4eva!
Thanks to all frens yg datang... Alhamdulillah semua lancar Aminnn....

3 comments:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah food semua nampak marveles la nur.. ok la tu gigih gak awak goreng sampai 7 ekor ayam, kalau saya, compem melepek kepenatan lepas goreng ayam. hahahah

seronok la anak2 awak ramai orang datang bertandang..

akim85 said...

Tak leh tahan tgk makananya.. yummmm... kalulah ore ader time tu... sure jap jer licin meja mkn tu... hahahahaha...

Nur a.k.a admansyah said...

Mimi:
hehehe.. tu lar rase cam x caye jer leh goreng byk tur! yg penat-nyee melayan tetamu till mlm (sib baik sedara!)
3A? ajak msk bilik main menan...

Akim85:
dik, mmg mkn kambing ke? mabeles taw...