Friday, 17 December 2010

Shopping Time!

Kome ingat tak gue ada promote pasai beli share hr tu? alaa.... yg nama-nya `Petronas Chemical' tu! Haa.... nie nak citer, gue telah `mengorbankan' duit ASB and invest dlm saham baru tu dan..... Alhamdulillah adalah untung sikit (err.. sbnr-nya bulih tahan jugaks amsyukkk!). So... gue mmg `niat' nak perabih duit tu utk Shopping Time..............
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Nak dpt bag coach nie.. kena beli barangan Estee Lauder RM200 above. Beg kecik dlm ada make-up set . Nak tau lebih lagi korang pi skodeng blog cik puan Mimi yea! (yg lastx N3) and sorry to tell that... rase-nya promotion nie dah tamat-lah!

Gue beli ini utk my beloved mum... ok tak?


inside the box...



Dah beli utk mum.. kena-lah beli utk my dad plak! hmm.. yg brown tu... Solvil Titus. Then, beli jugak utk adik i tgh tanam anggur tur! hehehe.... yg kaler itam ellese . psst: lagi mahei dr jam gue taw! Nie merangkap hadiah harijadi bln depan yea dik...




Oleh krn ibu & ayah tak beli apepe... so ms dh blk KL last weekend, rembat sepasang sunglass.


Idaman hubby... (dah lamer teringin akhir-nye jatuh ke tgn!) Alhamudulillah...

ehh... gue pun dapat? tapi dgn rendah hatinya... gue cume ambik nie! murah jer... dh jenama pun local,kan?
Tengkiu Darling...


So.. babai spec lama gue! rase-nya... dah hampir 5thn gue pakai.... simpan kat arkib-lah!
hehehe


3 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Wow! Beshnyer bershopping...sumer tu mmg nampak so mengancam kalbu. Moga rezeki u murah lagik lepas nie.

I suka shade u...nampak so vogue da vass gituk. Cantek..cantek..cantek.

Nur a.k.a admansyah said...

tengkiu laling.. puji melambung nie buat i shy shy-lah! tp.. x sehebat yours! i likee...

i nie xbleh ade duit, terus zappp! ilang.. hehehe

Ibu n Babah 'NURAIN'S' said...

Sejuk perut mak Nur mengandungkan Nur...Bila ada rezki lebih, mmg patut laa kita ingat kat maka abah dulu.....then, baru laa utk anak2, somi dan diri sendiri!!! Moga rezki Nur bertambah....sedey gak beli PET CHEM tak strike...huhuhuhuhu!!!!!