Monday, 14 March 2011

Temporary RESIGN

Geng... aku dah bulih rest jap dr job aku NIE. heh.. heh..

kan cuti skul kan? so.. tak yah gosok2 manyak2... since i dah gosok 3 lai baju utk i keje this week and Mr hubby pun dah settled.

Thu & Fri daku cuti... plan nak ajak 3A tgk wayang citer Hikayat Merong Mahawangsa! saper dah tgk???? best tak? Cuba Citer... cuba citer...

7 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Chop! HMM tu bukannyer PG13? Ai pun tingin nk tgk HMM nie...rasanyer kena tunggu kat Astro First kut..baru leh tgk.

Ai rasa kan...nampak 'ayu' betul Umi Nazeera dlm movie nie kan...sweet jer dia.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

terkezzutt seh..
igtkn resign ape tadikk..
bunyinya agak cemas, heheheh..
ok la tu, ai pun shuke cuti skola..
leh speed sket kwsn skolah.. heheheh..

Nur a.k.a admansyah said...

Riko..
dah setat tayang since 10/3 kan? ASTRO FIRST? aku rase rugi-lah kalo subcribe utk 48 jam jer... tapi ko cuba-lah! then bgtau gue...

Leily..
jgn panik!! wahai mama speeeeedo! amboiiii... tak serik ker br langsai byr saman hr tu dik? :(

.:nhalilah:. said...

resign gosok baju?? ekekekek.. saya dah lama resign.. hantar dobi utk untuk gosok.. punye la pemalas kite ni.. huhu

Nur a.k.a admansyah said...

hmm.. akak penah terfikir gak nk hanto tp Mr hubby x suke! die cerewet psl pakaian... normally die punye mmg die gosok sendiri!
Yg tak larat-nye... bj bdk sekolah Halilah... sorang 5psg, kalu 2org??? fenattt...

makdara TERdiva said...

jeles ar camni..MDT takleh nak berjimba2 dgn anak sbb tak dpt cuti..huwaaaa!

Nur a.k.a admansyah said...

sabo yea MDT... bln 5 kan nk gether2...! mesti bercuti sakan nanti nooo...