Monday, 20 June 2011

Happy Father's Day

Ini jer laa adiah dr isteri tersayang! Sbnr-nya geng... I bkn kemut (kedekut-lah..) tp nak pilih adiah utuk Mr Hubby nie mmg susah... sbb die mmg cerewet esp psl pakaian. Perfume pun kena tanye die dulu. I nie.. kunun2 nk wat surpriseeee!!!! (ala2 Man Raja Lawak tiru Eric) lorr... pasal tu-lah I beli pen jer! Dlm tu ada 2 btg.. satu ink basah (utk signature cantik) lagi satu ballpen. Orait tak geng.....?

Boleh-lah... yg penting dr hati yg ikhlas! ewaaahhh... I love Sayang!

4 comments:

Nurul a.k.a Riko said...

Wah! Ada present lagik tu sempena Father's Day. Sure Nazri terharu yewwww. Baguslah my bff nie.

I just belanja makan ajer sempena father's day nie.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah.. wah..
itu sudah bagus, konpem en. nazri senyum temewekkk tu.. =)
ai takde bg pepe prezen tuk asben, just banjer die lunch ikan sungai kat koleberang, kg telaga yg pemes tu..
psssttt.. nnti ai wat entry yer.. =)
cop, epi fathers day too..

.:nhalilah:. said...

wah.. ada present utk ayah 3A.. hehehe. kite x bagi apa2 pun.. zahirul jek bagi artwork buat kat sekolah utk papa dia..

Nur a.k.a admansyah said...

Riko, tu lar..ingat nk blanja mkn tp... sapai laa nie 'nanti-lah', `lenkalilah' errr

Leily, wow... i rase teruja gaks biler tiap kali lalu kt situ. Sedap takkkk? jgn lupe bg rating & price yea?

Halilah, yg ptg die tahu yg kite sayang bangetttt kt die... x perlu on father's day, kan???